Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11086
Title: | Корпоративне управління в банку |
Other Titles: | Corporate Governance at the Bank |
Authors: | Ящук, Х.М. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | корпорація моделі корпоративного управління наглядова рада стейкхолдери ефективність рейтинг кодекс corporation corporate governance models naglagova glad stakeholders efficiency rating code 072 фінанси, банківська справа та страхування кафедра банківської справи |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні підходи до визначення сутності корпоративне управління та особливостей корпоративного управління в банку; дана характеристика моделей корпоративного управління. Визначено проблеми впровадження корпоративного управління в банках України. Запропоновано підходи до визначення ефективності діяльності наглядових рад у банках, а також до визначення ефективності процесів функціонування корпоративного управління в банку. Розроблено методичні підходи до побудови рейтингу якості і сформовано кодекс корпоративного управління в банку. The robot has a theoretical view of the number of days corporate governance and features of corporate governance in the bank; The characteristic of models of corporate governance is given. The problems and problems of corporate governance in Ukrainian banks are identified. It’s invoked to approach the effectiveness of corporate performance at the banks, and also to see the effectiveness of corporate governance functions in the bank. The methodological approach has been broken down to incentive rating and a corporate management code has been formed in the bank. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11086 |
Appears in Collections: | Факультет фінансів та банківської справи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ящук Х.М. Кваліфікаційна робота.pdf | 233,68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Ящук Х.М. Реферат.pdf | 166,67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.