Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11103
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКот, О.Р.-
dc.date.accessioned2020-03-17T11:26:50Z-
dc.date.available2020-03-17T11:26:50Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11103-
dc.description.abstractУ роботі проведено огляд сучасного стану розвитку ресторанного бізнесу, визначено тенденції та перспективи розвитку закладів ресторанного господарства України та м. Одеси. Проаналізовано розвиток та конкуренцію на ринку ресторанного бізнесу в Одесі за допомогою методу аналізу ієрархій. Розроблено імітаційну модель для аналізу основних процесів діяльності підприємства ресторанного господарства «Апшерон», у тому числі операційної діяльності, управління запасами продуктів, кадрової політики. Проведено аналіз та прогнозування основних показників діяльності підприємства ресторанного господарства «Апшерон», головними з яких є: об’єми реалізації, валовий прибуток, рентабельність продажів ресторану, показників ефективності діяльності ресторану та ін.ru_RU
dc.description.abstractDiploma thesis deals with overview of the current state of development of the restaurant business, identified trends and prospects for the development of restaurants in Ukraine and Odessa. The development and competition in the Restaurant Business in Odessa are analyzed by the method of hierarchy analysis. The simulation model for the analysis of the main processes of activity of the enterprise of restaurant business «Apsheron», including operations, product inventory management, personnel policy. The basic indicators of restaurant business «Apsheron». the main ones are: sales volume, gross profit, profitability of restaurant sales, performance indicators of the restaurant, etc.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectметод аналізу ієрархійru_RU
dc.subjectімітаційна модельru_RU
dc.subjectопераційна діяльністьru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.subjectmethod of hierarchy analysisru_RU
dc.subjectsimulation modelru_RU
dc.subjectoperational activitiesru_RU
dc.subject051 економікаru_RU
dc.subjectкафедра економічної кібернетики та інформаційних технологійru_RU
dc.titleМоделювання процесів діяльності ресторанного підприємстваru_RU
dc.title.alternativeModeling of the Restaurant Business Activity Processesru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кот О.Р. Кваліфікаційна робота.pdf422,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Кот О.Р. Реферат.pdf174,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.