Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11103
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кот, О.Р. | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-17T11:26:50Z | - |
dc.date.available | 2020-03-17T11:26:50Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11103 | - |
dc.description.abstract | У роботі проведено огляд сучасного стану розвитку ресторанного бізнесу, визначено тенденції та перспективи розвитку закладів ресторанного господарства України та м. Одеси. Проаналізовано розвиток та конкуренцію на ринку ресторанного бізнесу в Одесі за допомогою методу аналізу ієрархій. Розроблено імітаційну модель для аналізу основних процесів діяльності підприємства ресторанного господарства «Апшерон», у тому числі операційної діяльності, управління запасами продуктів, кадрової політики. Проведено аналіз та прогнозування основних показників діяльності підприємства ресторанного господарства «Апшерон», головними з яких є: об’єми реалізації, валовий прибуток, рентабельність продажів ресторану, показників ефективності діяльності ресторану та ін. | ru_RU |
dc.description.abstract | Diploma thesis deals with overview of the current state of development of the restaurant business, identified trends and prospects for the development of restaurants in Ukraine and Odessa. The development and competition in the Restaurant Business in Odessa are analyzed by the method of hierarchy analysis. The simulation model for the analysis of the main processes of activity of the enterprise of restaurant business «Apsheron», including operations, product inventory management, personnel policy. The basic indicators of restaurant business «Apsheron». the main ones are: sales volume, gross profit, profitability of restaurant sales, performance indicators of the restaurant, etc. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | ресторанне господарство | ru_RU |
dc.subject | метод аналізу ієрархій | ru_RU |
dc.subject | імітаційна модель | ru_RU |
dc.subject | операційна діяльність | ru_RU |
dc.subject | restaurant business | ru_RU |
dc.subject | method of hierarchy analysis | ru_RU |
dc.subject | simulation model | ru_RU |
dc.subject | operational activities | ru_RU |
dc.subject | 051 економіка | ru_RU |
dc.subject | кафедра економічної кібернетики та інформаційних технологій | ru_RU |
dc.title | Моделювання процесів діяльності ресторанного підприємства | ru_RU |
dc.title.alternative | Modeling of the Restaurant Business Activity Processes | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кот О.Р. Кваліфікаційна робота.pdf | 422,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Кот О.Р. Реферат.pdf | 174,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.