Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11182
Назва: | Відкрита кухня як форма інноваційних технологій ресторанного господарства |
Інші назви: | Open kitchen as a form of innovative technologies of the restaurant industry |
Автори: | Шикіна, О.В. Shykina, O. |
Бібліографічний опис: | Шикіна О. В. Відкрита кухня як форма інноваційних технологій ресторанного господарства / О. В. Шикіна, К. В. Доценко // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання: матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 березня 2020 року: у 2-х томах. – Черкаси: ЧДТУ, 2020. – Т. 1. – С. 125-127. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ЧДТУ |
Ключові слова: | відкрита кухня інновації ресторанне господарство ресторани open kitchen innovations restaurant business restaurants тези доповідей |
Короткий огляд (реферат): | У тезах проаналізована одна з найцікавіших концепцій у ресторанного господарства – відкрита кухня. Кухня – це серце ресторану. Відкриті кухні – достатньо нова концепція, але вона вже дуже швидко розповсюдилась. Відкриті кухні – гарний прийом скрасити очікування клієнтів свого замовлення. Відкрита кухня в ресторані – це особливий шарм і ступень довіри між власником закладу і його клієнтами The thesis analyzes one of the most interesting concepts in the restaurant industry - open kitchen. Kitchen is the heart of the restaurant. Open kitchens are a fairly new concept, but have spread very quickly. Open kitchens are a good way to brighten the expectations of your customers. The open kitchen of the restaurant is a special charm and a degree of trust between the owner of the establishment and his clients. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11182 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шикіна О.В. Доценко К.В. Відкрита кухня як форма інноваційних технологій ресторанного господарства.pdf | 392,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.