Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11182
Назва: Відкрита кухня як форма інноваційних технологій ресторанного господарства
Інші назви: Open kitchen as a form of innovative technologies of the restaurant industry
Автори: Шикіна, О.В.
Shykina, O.
Бібліографічний опис: Шикіна О. В. Відкрита кухня як форма інноваційних технологій ресторанного господарства / О. В. Шикіна, К. В. Доценко // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання: матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 березня 2020 року: у 2-х томах. – Черкаси: ЧДТУ, 2020. – Т. 1. – С. 125-127.
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧДТУ
Ключові слова: відкрита кухня
інновації
ресторанне господарство
ресторани
open kitchen
innovations
restaurant business
restaurants
тези доповідей
Короткий огляд (реферат): У тезах проаналізована одна з найцікавіших концепцій у ресторанного господарства – відкрита кухня. Кухня – це серце ресторану. Відкриті кухні – достатньо нова концепція, але вона вже дуже швидко розповсюдилась. Відкриті кухні – гарний прийом скрасити очікування клієнтів свого замовлення. Відкрита кухня в ресторані – це особливий шарм і ступень довіри між власником закладу і його клієнтами
The thesis analyzes one of the most interesting concepts in the restaurant industry - open kitchen. Kitchen is the heart of the restaurant. Open kitchens are a fairly new concept, but have spread very quickly. Open kitchens are a good way to brighten the expectations of your customers. The open kitchen of the restaurant is a special charm and a degree of trust between the owner of the establishment and his clients.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11182
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.