Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11182
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШикіна, О.В.-
dc.contributor.authorShykina, O.-
dc.date.accessioned2020-04-01T11:34:22Z-
dc.date.available2020-04-01T11:34:22Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШикіна О. В. Відкрита кухня як форма інноваційних технологій ресторанного господарства / О. В. Шикіна, К. В. Доценко // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання: матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 березня 2020 року: у 2-х томах. – Черкаси: ЧДТУ, 2020. – Т. 1. – С. 125-127.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11182-
dc.description.abstractУ тезах проаналізована одна з найцікавіших концепцій у ресторанного господарства – відкрита кухня. Кухня – це серце ресторану. Відкриті кухні – достатньо нова концепція, але вона вже дуже швидко розповсюдилась. Відкриті кухні – гарний прийом скрасити очікування клієнтів свого замовлення. Відкрита кухня в ресторані – це особливий шарм і ступень довіри між власником закладу і його клієнтамиru_RU
dc.description.abstractThe thesis analyzes one of the most interesting concepts in the restaurant industry - open kitchen. Kitchen is the heart of the restaurant. Open kitchens are a fairly new concept, but have spread very quickly. Open kitchens are a good way to brighten the expectations of your customers. The open kitchen of the restaurant is a special charm and a degree of trust between the owner of the establishment and his clients.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherЧДТУru_RU
dc.subjectвідкрита кухняru_RU
dc.subjectінноваціїru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectрестораниru_RU
dc.subjectopen kitchenru_RU
dc.subjectinnovationsru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.subjectrestaurantsru_RU
dc.subjectтези доповідейru_RU
dc.titleВідкрита кухня як форма інноваційних технологій ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativeOpen kitchen as a form of innovative technologies of the restaurant industryru_RU
dc.typeConference Abstractru_RU
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.