Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11187
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності на місцевому рівні (на прикладі Біляївської ОТГ)
Інші назви: Ways to increase competitiveness at the local level (on the example of Bilyaevka amalgamated territorial community)
Автори: Самойленко, В.М.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: конкурентоспроможність регіону
конкурентні переваги
об’єднані територіальні громади
туризм
сироварня
ефективність
ризики
competitiveness of the region
competitive advantages
united territorial communities
tourism
cheese making
efficiency
risks
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
кафедра економіки, права та управління бізнесом
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні основи оцінки конкурентоспроможності на місцевому рівні. Проведено оцінку основних параметрів соціально-економічного розвитку Біляївської ОТГ. Визначено стратегічні напрямки зміцнення конкурентоспроможності громади, зокрема у туристичній сфері та виробництві молочної продукції. Доведено доцільність та економічну ефективність проекту зі створення сироварні. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.
The theoretical bases of local competitiveness assessment are considered in the paper. The basic parameters of the socio-economic development of Bilyaev's UTC are estimated. The strategic directions of strengthening the competitiveness of the community, in particular in the tourism sector and dairy production, are identified. The feasibility and cost-effectiveness of the cheese making project were proved. Possible risks have been analyzed and measures proposed to minimize them.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11187
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.