Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11187
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойленко, В.М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-01T12:52:42Z | - |
dc.date.available | 2020-04-01T12:52:42Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11187 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні основи оцінки конкурентоспроможності на місцевому рівні. Проведено оцінку основних параметрів соціально-економічного розвитку Біляївської ОТГ. Визначено стратегічні напрямки зміцнення конкурентоспроможності громади, зокрема у туристичній сфері та виробництві молочної продукції. Доведено доцільність та економічну ефективність проекту зі створення сироварні. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації. | ru_RU |
dc.description.abstract | The theoretical bases of local competitiveness assessment are considered in the paper. The basic parameters of the socio-economic development of Bilyaev's UTC are estimated. The strategic directions of strengthening the competitiveness of the community, in particular in the tourism sector and dairy production, are identified. The feasibility and cost-effectiveness of the cheese making project were proved. Possible risks have been analyzed and measures proposed to minimize them. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність регіону | ru_RU |
dc.subject | конкурентні переваги | ru_RU |
dc.subject | об’єднані територіальні громади | ru_RU |
dc.subject | туризм | ru_RU |
dc.subject | сироварня | ru_RU |
dc.subject | ефективність | ru_RU |
dc.subject | ризики | ru_RU |
dc.subject | competitiveness of the region | ru_RU |
dc.subject | competitive advantages | ru_RU |
dc.subject | united territorial communities | ru_RU |
dc.subject | tourism | ru_RU |
dc.subject | cheese making | ru_RU |
dc.subject | efficiency | ru_RU |
dc.subject | risks | ru_RU |
dc.subject | 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність | ru_RU |
dc.subject | кафедра економіки, права та управління бізнесом | ru_RU |
dc.title | Шляхи підвищення конкурентоспроможності на місцевому рівні (на прикладі Біляївської ОТГ) | ru_RU |
dc.title.alternative | Ways to increase competitiveness at the local level (on the example of Bilyaevka amalgamated territorial community) | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Самойленко В.М. Кваліфікаційна робота.pdf | 223,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Самойленко В.М. Реферат.pdf | 402,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.