Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11212
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМамонтов, Д.А.-
dc.date.accessioned2020-04-03T14:11:04Z-
dc.date.available2020-04-03T14:11:04Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11212-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження є господарська діяльність ПП «Церна», що займається вирощуванням сільськогосподарських культур. У першому розділі роботи розглянуто теоретичні аспекти собівартості продукції, її економічна сутність і роль у діяльності підприємства, а також понятті «витрат»,їх класифікація та склад, наведено особливості формулювання собівартості основних видів сільськогосподарської продукції. Другий розділ роботи присвячений аналізу діяльності господарства ПП «Церна» у цілому, розглянуто стан виробництва сільськогогосподарської продукції (соняшнику та пшениці) в Україні, проаналізовано витрати на виробництво продукції у цілому та за окремими складовими. У третьому розділі роботи визначено основні напрямки та підходи до скорочення витрат на виробництво продукції, запропоновано заходи щодо зниження собівартості продукції.ru_RU
dc.description.abstractThe Master's qualification work consists of three sections. The object of the study is the economic activity of PE "Cerna" engaged in the cultivation of crops. The first section of the paper deals with the theoretical aspects of the cost of production, its economic nature and role in the activity of the enterprise, as well as the concepts of "costs", their classification and composition, features of the formulation of the cost of basic agricultural products. The second section of the paper is devoted to the analysis of the activities of the farm of PE "Tern" as a whole, examines the state of production of agricultural products (sunflower and wheat) in Ukraine, analyzes the costs of production of products as a whole and by individual components. The third section defines the main directions and approaches to reducing production costs, and proposes measures to reduce the cost of production.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectуправлінняru_RU
dc.subjectвитратиru_RU
dc.subjectсобівартість продукціїru_RU
dc.subjectаграрний бізнесru_RU
dc.subjectзміні витратиru_RU
dc.subjectпостійні витратиru_RU
dc.subjectmanagementru_RU
dc.subjectcostsru_RU
dc.subjectcost of productionru_RU
dc.subjectagrarian businessru_RU
dc.subjectchange in costsru_RU
dc.subjectfixed costsru_RU
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьru_RU
dc.subjectкафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльностіru_RU
dc.titleУправління витратами аграрних підприємств (на прикладі ПП «ЦЕРНА»)ru_RU
dc.title.alternativeManagement of expenses of agricultural enterprises (on the example of PE "CERNО")ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.