Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11240
Title: Економічне обґрунтування шляхів підвищення прибутку підприємства (на прикладі ПрАТ «ВО «Стальканат-Сілур»)
Other Titles: Economic substantiation of ways of increasing of profit of the enterprise (on the example of JSC "PU "Stalkanat-Silur")
Authors: Почтаренко, К.Г.
Issue Date: 2019
Keywords: прибуток
прибутковість
фактори збільшення прибутку
рентабельність
кон’юнктура
металовироби
прогноз
profit
profitability
factors of increase of profit
conditions
hardware
forecast
кафедра економіки, права та управління бізнесом
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти сутності прибутку, особливості його формування та розподілу, методи розрахунку, показники прибутковості та фактори збільшення прибутку підприємства. Проаналізовано основні показники фінансово-господарської діяльності ПрАТ «ВО «Стальканат-Сілур» та конкурентне середовище підприємства на ринку. Досліджено кон’юнктуру ринку металовиробів. Визначено резерви та шляхи зростання прибутку підприємства. Зроблено прогноз розміру прибутку на 2019-2020 рр
The Master's qualification work consists of three sections. The object of the study is the process of justifying the ways of increasing the profit of JSC "PA "Stalkanat-Silur ". The theoretical aspects of the essence of profit, features of its formation and distribution, methods of calculation, indicators of profitability and factors of increase of profit of the enterprise are considered in the work. The main indicators of financial and economic activity of JSC "PU "Stalkanat-Silur" and the competitive environment of the enterprise in the market are analyzed. The market conditions of metal products are investigated. The reserves and ways of growth of profi
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11240
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом*



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.