Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1128
Назва: Проблеми та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі
Інші назви: Проблемы и перспективы развития мясоперерабатывающей отрасли
The problems and perspectives of development of meat-processing field
Автори: Безнесюк, Я.М.
Безнесюк, Я.Н.
Beznesyuk, Y.
Бібліографічний опис: Безнесюк Я. М. Проблеми та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі / Я. М. Безнесюк // Агросвіт. – 2012. - № 12. – С. 58-61.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ТОВ « ДКС Центр»
Ключові слова: м’ясопереробна галузь
стратегія розвитку
сировинний ресурс
продовольча безпека
мясоперерабатывающая отрасль
стратегия развития
сырьевой ресурс
продовольственная безопасность
meat-processing field
development strategy
raw-material source
provision security
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто основні проблеми м’ясопереробної галузі та причини їх виникнення. Визначено основні напрями стабілізації м’ясопереробної галузі, які полягають у необхідності термінового втручання держави на рівні підтримки виробників сировини і утворення механізму співпраці переробників з вітчизняними сільгоспвиробниками сировини.
В статье рассмотрены основные проблемы мясоперерабатывающей отрасли и причины их возникновения. Определенно основные направления стабилизации мясоперерабатывающей отрасли, которые заключаются в необходимости срочного вмешательства государства на уровне поддержки производителей сырья и образование механизма сотрудничества переработчиков с отечественными сельхозпроизводителями сырья.
In the article were researched the main problems of meat-processing field and the reasons of their appearance. There are determined the main vectors of meat-processing field stabilization, which includes the necessity of urgent state’s interference with support of raw-material producers and creating the form of collaboration between reproducers and native agriculture production of raw-material.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1128
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Проблеми та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі.pdf196,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.