Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1128
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБезнесюк, Я.М.-
dc.contributor.authorБезнесюк, Я.Н.-
dc.contributor.authorBeznesyuk, Y.-
dc.date.accessioned2014-03-21T07:34:29Z-
dc.date.available2014-03-21T07:34:29Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБезнесюк Я. М. Проблеми та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі / Я. М. Безнесюк // Агросвіт. – 2012. - № 12. – С. 58-61.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1128-
dc.description.abstractВ статті розглянуто основні проблеми м’ясопереробної галузі та причини їх виникнення. Визначено основні напрями стабілізації м’ясопереробної галузі, які полягають у необхідності термінового втручання держави на рівні підтримки виробників сировини і утворення механізму співпраці переробників з вітчизняними сільгоспвиробниками сировини.ru_RU
dc.description.abstractВ статье рассмотрены основные проблемы мясоперерабатывающей отрасли и причины их возникновения. Определенно основные направления стабилизации мясоперерабатывающей отрасли, которые заключаются в необходимости срочного вмешательства государства на уровне поддержки производителей сырья и образование механизма сотрудничества переработчиков с отечественными сельхозпроизводителями сырья.-
dc.description.abstractIn the article were researched the main problems of meat-processing field and the reasons of their appearance. There are determined the main vectors of meat-processing field stabilization, which includes the necessity of urgent state’s interference with support of raw-material producers and creating the form of collaboration between reproducers and native agriculture production of raw-material.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherТОВ « ДКС Центр»ru_RU
dc.subjectм’ясопереробна галузьru_RU
dc.subjectстратегія розвиткуru_RU
dc.subjectсировинний ресурсru_RU
dc.subjectпродовольча безпекаru_RU
dc.subjectмясоперерабатывающая отрасльru_RU
dc.subjectстратегия развитияru_RU
dc.subjectсырьевой ресурсru_RU
dc.subjectпродовольственная безопасностьru_RU
dc.subjectmeat-processing fieldru_RU
dc.subjectdevelopment strategyru_RU
dc.subjectraw-material sourceru_RU
dc.subjectprovision securityru_RU
dc.titleПроблеми та перспективи розвитку м’ясопереробної галузіru_RU
dc.title.alternativeПроблемы и перспективы развития мясоперерабатывающей отраслиru_RU
dc.title.alternativeThe problems and perspectives of development of meat-processing fieldru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Проблеми та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі.pdf196,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.