Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1128
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Безнесюк, Я.М. | - |
dc.contributor.author | Безнесюк, Я.Н. | - |
dc.contributor.author | Beznesyuk, Y. | - |
dc.date.accessioned | 2014-03-21T07:34:29Z | - |
dc.date.available | 2014-03-21T07:34:29Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Безнесюк Я. М. Проблеми та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі / Я. М. Безнесюк // Агросвіт. – 2012. - № 12. – С. 58-61. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1128 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто основні проблеми м’ясопереробної галузі та причини їх виникнення. Визначено основні напрями стабілізації м’ясопереробної галузі, які полягають у необхідності термінового втручання держави на рівні підтримки виробників сировини і утворення механізму співпраці переробників з вітчизняними сільгоспвиробниками сировини. | ru_RU |
dc.description.abstract | В статье рассмотрены основные проблемы мясоперерабатывающей отрасли и причины их возникновения. Определенно основные направления стабилизации мясоперерабатывающей отрасли, которые заключаются в необходимости срочного вмешательства государства на уровне поддержки производителей сырья и образование механизма сотрудничества переработчиков с отечественными сельхозпроизводителями сырья. | - |
dc.description.abstract | In the article were researched the main problems of meat-processing field and the reasons of their appearance. There are determined the main vectors of meat-processing field stabilization, which includes the necessity of urgent state’s interference with support of raw-material producers and creating the form of collaboration between reproducers and native agriculture production of raw-material. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | ТОВ « ДКС Центр» | ru_RU |
dc.subject | м’ясопереробна галузь | ru_RU |
dc.subject | стратегія розвитку | ru_RU |
dc.subject | сировинний ресурс | ru_RU |
dc.subject | продовольча безпека | ru_RU |
dc.subject | мясоперерабатывающая отрасль | ru_RU |
dc.subject | стратегия развития | ru_RU |
dc.subject | сырьевой ресурс | ru_RU |
dc.subject | продовольственная безопасность | ru_RU |
dc.subject | meat-processing field | ru_RU |
dc.subject | development strategy | ru_RU |
dc.subject | raw-material source | ru_RU |
dc.subject | provision security | ru_RU |
dc.title | Проблеми та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі | ru_RU |
dc.title.alternative | Проблемы и перспективы развития мясоперерабатывающей отрасли | ru_RU |
dc.title.alternative | The problems and perspectives of development of meat-processing field | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Проблеми та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі.pdf | 196,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.