Проблеми та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ТОВ « ДКС Центр»

Анотація

В статті розглянуто основні проблеми м’ясопереробної галузі та причини їх виникнення. Визначено основні напрями стабілізації м’ясопереробної галузі, які полягають у необхідності термінового втручання держави на рівні підтримки виробників сировини і утворення механізму співпраці переробників з вітчизняними сільгоспвиробниками сировини.
В статье рассмотрены основные проблемы мясоперерабатывающей отрасли и причины их возникновения. Определенно основные направления стабилизации мясоперерабатывающей отрасли, которые заключаются в необходимости срочного вмешательства государства на уровне поддержки производителей сырья и образование механизма сотрудничества переработчиков с отечественными сельхозпроизводителями сырья.
In the article were researched the main problems of meat-processing field and the reasons of their appearance. There are determined the main vectors of meat-processing field stabilization, which includes the necessity of urgent state’s interference with support of raw-material producers and creating the form of collaboration between reproducers and native agriculture production of raw-material.

Опис

Бібліографічний опис

Безнесюк Я. М. Проблеми та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі / Я. М. Безнесюк // Агросвіт. – 2012. - № 12. – С. 58-61.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються