Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1129
Назва: Роль ассортиментной стратеги в системе развития мясоперерабатывающих предприятий
Інші назви: Роль асортиментной стратегії в системі розвитку м’ясопереробних підприємств
The forming of assortment strategy for meat-processing industry
Автори: Безнесюк, Я.Н.
Безнесюк, Я.М.
Beznesyuk, Y.
Бібліографічний опис: Безнеюк Я. М. Роль ассортиментной стратеги в системе развития мясоперерабатывающих предприятий / Я. М. Безнесюк // Национальная и региональная экономика, государственное и местное управление: проблемы, исследования, перспективы. Сборник научных статей I-ой международной научно-практической конференции. - Минск, 2013. - Вып. I. - С. 182-186.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ООО «Энциклопедикс»
Ключові слова: ассортиментная стратегия
методы стратегического анализа
портфельная модель БКГ
мясоперерабатывающая отрасль
асортиментна стратегія
методи стратегічного аналізу
портфельна модель БКГ
м’ясопереробна галузь
assortment strategy
methods of strategic analysis
portfolio BCG model
meat-processing industry
Короткий огляд (реферат): В современных условиях конкуренции и тенденции снижения платежеспособности массового потребителя, в значительной степени возрастает роль инструментов стратегического маркетинга в аспекте управления ассортиментом с целью повышения эффективности деятельности предприятий и актуализации предложения колбасных изделий.
У статті розглянуті основні проблеми м'ясопереробної галузі і причини їх виникнення. Ясно основні напрями стабілізації м'ясопереробної галузі, які полягають в необхідності термінового втручання держави на рівні підтримки виробників сировини і утворення механізму співпраці переробників з вітчизняними сільгоспвиробниками сировини.
The necessity of forming the assortment strategy for meat-processing industry was regarded. The BCG matrix was constructed and the results were analyzed. The conclusions concerning the main tendencies of assortment strategy for meat-processing industry were formed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1129
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.