Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11336
Назва: Аналітичне забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств
Інші назви: Аналитическое обеспечение управления эффективностью функционирования мясоперерабатывающих предприятий
Analytical support for managing the performance of meat processing plants
Автори: Коляда, А.Л.
Коляда, А.Л.
Koliada, A.
Бібліографічний опис: Коляда А.Л. Аналітичне забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.09 / А.Л. Коляда; ОНЕУ. – Одеса, 2016. – 275 с.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: управління ефективністю підприємства
м’ясопереробне підприємство
обґрунтування управлінських рішень
підвищення ефективності
забезпечення управління ефективністю
08.00.09 бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
Короткий огляд (реферат): В умовах міжнародної інтеграції України на світові ринки особливо актуальним є стабільне виробництво якісної, безпечної, екологічно чистої м’ясної продукції та сировини для неї. М’ясопереробна галузь завжди була однією з основних серед численних галузей харчової промисловості. Оскільки вона є підґрунтям продовольчої безпеки країни, то її стан потребує постійного моніторингу й аналізу з метою вчасного виявлення, запобігання й усунення кризових явищ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11336
Інші ідентифікатори: УДК 637.5:061.5
Розташовується у зібраннях:Дисертації
Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коляда.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.