Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11336
Назва: | Аналітичне забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств |
Інші назви: | Аналитическое обеспечение управления эффективностью функционирования мясоперерабатывающих предприятий Analytical support for managing the performance of meat processing plants |
Автори: | Коляда, А.Л. Коляда, А.Л. Koliada, A. |
Бібліографічний опис: | Коляда А.Л. Аналітичне забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.09 / А.Л. Коляда; ОНЕУ. – Одеса, 2016. – 275 с. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | управління ефективністю підприємства м’ясопереробне підприємство обґрунтування управлінських рішень підвищення ефективності забезпечення управління ефективністю 08.00.09 бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) |
Короткий огляд (реферат): | В умовах міжнародної інтеграції України на світові ринки особливо актуальним є стабільне виробництво якісної, безпечної, екологічно чистої м’ясної продукції та сировини для неї. М’ясопереробна галузь завжди була однією з основних серед численних галузей харчової промисловості. Оскільки вона є підґрунтям продовольчої безпеки країни, то її стан потребує постійного моніторингу й аналізу з метою вчасного виявлення, запобігання й усунення кризових явищ. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11336 |
Інші ідентифікатори: | УДК 637.5:061.5 |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коляда.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.