Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11336
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коляда, А.Л. | - |
dc.contributor.author | Коляда, А.Л. | - |
dc.contributor.author | Koliada, A. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-17T09:34:42Z | - |
dc.date.available | 2020-04-17T09:34:42Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier | УДК 637.5:061.5 | - |
dc.identifier.citation | Коляда А.Л. Аналітичне забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.09 / А.Л. Коляда; ОНЕУ. – Одеса, 2016. – 275 с. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11336 | - |
dc.description.abstract | В умовах міжнародної інтеграції України на світові ринки особливо актуальним є стабільне виробництво якісної, безпечної, екологічно чистої м’ясної продукції та сировини для неї. М’ясопереробна галузь завжди була однією з основних серед численних галузей харчової промисловості. Оскільки вона є підґрунтям продовольчої безпеки країни, то її стан потребує постійного моніторингу й аналізу з метою вчасного виявлення, запобігання й усунення кризових явищ. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | ru_RU |
dc.subject | управління ефективністю підприємства | ru_RU |
dc.subject | м’ясопереробне підприємство | ru_RU |
dc.subject | обґрунтування управлінських рішень | ru_RU |
dc.subject | підвищення ефективності | ru_RU |
dc.subject | забезпечення управління ефективністю | ru_RU |
dc.subject | 08.00.09 бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності) | ru_RU |
dc.title | Аналітичне забезпечення управління ефективністю функціонування м’ясопереробних підприємств | ru_RU |
dc.title.alternative | Аналитическое обеспечение управления эффективностью функционирования мясоперерабатывающих предприятий | ru_RU |
dc.title.alternative | Analytical support for managing the performance of meat processing plants | ru_RU |
dc.type | Dissertation | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коляда.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.