Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11368
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорщ, Л.А.-
dc.date.accessioned2020-04-21T10:00:57Z-
dc.date.available2020-04-21T10:00:57Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11368-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти: характеристика риби як промислової сировини; аналіз особливості проведення санітарно-гігієнічної експертизи; показники якості та безпечності риби. Проаналізовано: стан ринку та розвитку рибного господарства України; асортимент та споживні властивості живої риби; особливості проведення санітарно-гігієнічної експертизи рибної продукції; Запропоновано: дослідити методику товарознавчої експертизи живої риби; провести комплексну експертизу живої риби.ru_RU
dc.description.abstractDiploma thesis deals with theoretical aspects of characterization of fish as an industrial raw material; analysis of peculiarities of sanitary-hygienic examination; indicators of fish quality and safety. Analyzed: the state of the market and development of fisheries in Ukraine; assortment and consumption properties of live fish; peculiarities of sanitary and hygienic examination of fishery products; It is suggested to: investigate the methodology of live examination of live fish; to conduct a comprehensive examination of live fish.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectтоварознавча експертизаru_RU
dc.subjectсанітарно-гігієнічна експертизаru_RU
dc.subjectрибаru_RU
dc.subjectспоживні властивостіru_RU
dc.subjectпоказники якостіru_RU
dc.subjectсommodity expertiseru_RU
dc.subjecthygiene expertiseru_RU
dc.subjectfishru_RU
dc.subjectconsumption propertiesru_RU
dc.subjectquality indicatorsru_RU
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьru_RU
dc.subjectкафедра експертизи товарів та послугru_RU
dc.titleТоварознавча та санітарно-гігієнічна експертиза свіжої рибиru_RU
dc.title.alternativeCommodity and sanitary expertise of fresh fishru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Борщ Л.А. Кваліфікаційна робота.pdf346,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Борщ Л.А. Реферат.pdf310,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.