Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11369
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБунич, І.П.-
dc.date.accessioned2020-04-21T10:07:20Z-
dc.date.available2020-04-21T10:07:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11369-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні основи формування якості молочних продуктів. Визначено якісні характеристики молочних продуктів, за допомогою яких проводять їх експертизу. Проаналізовано основні нормативні документи, які регламентують якість та безпечність молока і молочних продуктів. Запропоновано низку методів та ідентифікаційних критеріїв з метою вдосконалення процесу виявлення фальсифікації молока та молочних продуктів. Проведено ідентифікаційну та товарознавчу експертизу молока і кисломолочних продуктів та встановлено факти невідповідності деяких зразків.ru_RU
dc.description.abstractThe theoretical bases of formation of quality of dairy products are considered in the work. The qualitative characteristics of dairy products, with the help of which they conduct their examination, are determined. The main normative documents governing the quality and safety of milk and dairy products are analyzed. A number of methods and identification criteria have been proposed to improve the process of detection of falsification of milk and dairy products. The identification and commodity examination of milk and fermented milk products was carried out and the facts of nonconformity of some samples were established.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectмолокоru_RU
dc.subjectкисломолочні продуктиru_RU
dc.subjectвластивостіru_RU
dc.subjectоцінка відповідностіru_RU
dc.subjectекспертизаru_RU
dc.subjectякістьru_RU
dc.subjectідентифікаціяru_RU
dc.subjectфальсифікаціяru_RU
dc.subjectmilkru_RU
dc.subjectdairy productsru_RU
dc.subjectpropertiesru_RU
dc.subjectconformity assessmentru_RU
dc.subjectexpertiseru_RU
dc.subjectqualityru_RU
dc.subjectidentificationru_RU
dc.subjectfalsificationru_RU
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьru_RU
dc.subjectкафедра експертизи товарів та послугru_RU
dc.titleТоварознавча експертиза та визначення ефективних засобів виявлення фальсифікації молочних продуктівru_RU
dc.title.alternativeMerchandising expertise and determination of effective methods and facts of falsification of milk produktsru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бунич І.П. Кваліфікаційна робота.pdf451,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Бунич І.П. Реферат.pdf331,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.