Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11370
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДеменко, К.С.-
dc.date.accessioned2020-04-21T10:13:08Z-
dc.date.available2020-04-21T10:13:08Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11370-
dc.description.abstractУ роботі досліджено хімічний склад какао-продуктів як чиннику формування їх якості. Проаналізовано законодавчу і нормативну базу в галузі виробництва какао-продуктів в Україні та світі. Визначено сутність ідентифікаційної експертизи та встановлено вимоги до критеріїв ідентифікації какао-порошку. Розроблено систему дескрипторів та шкалу балової оцінки какао-напою. Розроблено алгоритм експертної оцінки якості какао-порошку та какао-напою. Надано оцінку якості зразків какао-порошку за відповідністю маркування, органолептичними та фізико-хімічними показниками. Проведено ідентифікаційну експертизу якості какао-напою методом профільно-дескрипторного аналізу та з визначенням фізико-хімічних показників.ru_RU
dc.description.abstractThe chemical composition of cocoa products as a factor of their quality formation is investigated. The legislative and regulatory framework for the production of cocoa products in Ukraine and in the world is analyzed. The essence of the identification expertise is determined and requirements for the cocoa powder identification criteria are established. A descriptor system and a cocoa beverage rating scale have been developed. The algorithm of expert evaluation of quality of cocoa powder and cocoa beverage has been developed. The quality of cocoa powder samples according to marking compliance, organoleptic and physicochemical parameters is given. An identification examination of the quality of cocoa beverage was carried out by the method of profile-descriptor analysis and determination of physico-chemical parameters.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectкакао-продуктиru_RU
dc.subjectспоживанняru_RU
dc.subjectекспертизаru_RU
dc.subjectкритерії ідентифікаціїru_RU
dc.subjectякістьru_RU
dc.subjectорганолептичні властивостіru_RU
dc.subjectдескрипториru_RU
dc.subjectбалова оцінкаru_RU
dc.subjectcocoa productsru_RU
dc.subjectconsumptionru_RU
dc.subjectexaminationru_RU
dc.subjectidentification criteriaru_RU
dc.subjectqualityru_RU
dc.subjectorganoleptic propertiesru_RU
dc.subjectdescriptorsru_RU
dc.subjectscoreru_RU
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьru_RU
dc.subjectкафедра експертизи товарів та послугru_RU
dc.titleІдентифікаційна експертиза та оцінка якості какао-порошкуru_RU
dc.title.alternativeIdentification expertise and quality assessment of cocoa solidsru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Деменко К.С. Кваліфікаційна робота.pdf216,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Деменко К.С. Реферат.pdf171,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.