Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11374
Назва: Експертиза та порівняльне тестування коньяків вітчизняного виробництва
Інші назви: Expertise and comparative testing of cognacs of domestic production
Автори: Овчар, О.І.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: коньяк
експертиза
відповідність
оцінка якості
органолептичні властивості
фізико-хімічні властивості
маркування
порівняльне тестування
cognac
expertise
compliance
quality assessment
organoleptic properties
physical and chemical properties
labelin
comparative testing
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
кафедра експертизи товарів та послуг
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються проблеми українського ринку коньяків. Проаналізовано теоретичні питання класифікації, формування якості коньяків. Проаналізовано законодавчу та нормативну базу, яка регламентує виробництво, якість коньяків в Україні. Визначено теоретичні основи проведення порівняльного тестування товарів. Запропоновано метод комплексної оцінки споживних властивостей коньяків України. Проведено експертизу якості та порівняльне тестування коньяків України.
The paper deals with the problems of the Ukrainian cognac market. Theoretical questions of classification, formation of quality of cognacs are analyzed. The legislative and regulatory framework that regulates the production, quality of cognacs in Ukraine is analyzed. Theoretical bases of comparative testing of goods are determined. The method of complex estimation of consumption properties of cognacs of Ukraine is offered. The quality expertise and comparative testing of cognacs of Ukraine were conducted.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11374
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Овчар О.І. Кваліфікаційна робота.pdf204,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Овчар О.І. Реферат.pdf156,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.