Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11375
Назва: | Асортимент, якість та експертиза щебеню гранітного |
Інші назви: | Assortment, quality and expertise of granite macadam |
Автори: | Проценко, К.В. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | асортимент експертиза якість гранітний щебінь асортимент гранітного щебеню якість гранітного щебеню експертиза гранітного щебеню assortment expertise quality granite macadam assortment of granite macadam quality of granite macadam expertise of granite macadam 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність кафедра експертизи товарів та послуг |
Короткий огляд (реферат): | У роботі проаналізовано особливості формування сучасного асортименту гранітного
щебеню; визначено чинники, що формують споживчі властивості гранітного щебеню; надано
характеристику об’єктам дослідження та застосовано основні методи дослідження при
проведенні експертизи якості; розроблена методика проведення експертизи гранітного
щебеню; проведено експертизу гранітного щебеню із застосуванням експертного методу;
проаналізовано сучасний асортимент гранітного щебеню. The modern state of granite macadam market formation is analyzed; peculiarities, that form consuming properties of granite macadam, are defined; the characteristics of study object is given and major methods of expertise of quality are used; methodology of granite macadam expertise is provided; an expertise of granite macadam with expert method application is made; the modern assortment of granite macadam is analyzed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11375 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Проценко К.В. Кваліфікаційна робота.pdf | 183,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Проценко К.В. Реферат.pdf | 131,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.