Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11376
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкомороха, Т.О.-
dc.date.accessioned2020-04-22T09:16:38Z-
dc.date.available2020-04-22T09:16:38Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11376-
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано класифікацію м’яса в Україні. Визначено споживні властивості м’яса та чинники їх формування. Проаналізовано стан системи захисту прав споживачів. Дана характеристика сучасному стану виробництва та експортно- імпортного товарообігу м’яса в Україні. Проаналізовано зміни законодавчого та нормативного забезпечення галузі тваринництва. Визначено порядок проведення експертизи м’яса яловичини та свинини. Проведено експертне оцінювання м’яса яловичини та свинини за органолептичними показниками із використанням балових шкал. Розроблено рекомендації щодо забезпечення прав споживачів при реалізації свіжого м’яса в торговельній мережі.ru_RU
dc.description.abstractThis paper analyzes the classification of meat in Ukraine. Meat consumption properties and factors of their formation are determined. The state of the consumer protection system is analyzed. It describes the current state of production and exportimport trade in meat in Ukraine. Changes in the legislative and regulatory support of the livestock industry are analyzed. The procedure for the examination of beef and pork meat has been determined. Expert evaluation of beef and pork meat on organoleptic parameters using score scales. Consumer rights recommendations have been developed to market fresh meat in the retailer.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectекспертизаru_RU
dc.subjectсвіже м'ясоru_RU
dc.subjectзахист прав споживачівru_RU
dc.subjectфальсифікаціяru_RU
dc.subjectідентифікаціяru_RU
dc.subjectбалові шкалиru_RU
dc.subjectорганолептична оцінкаru_RU
dc.subjectexpertiseru_RU
dc.subjectfresh meatru_RU
dc.subjectprotection of consumer rightsru_RU
dc.subjectfalsificationru_RU
dc.subjectidentificationru_RU
dc.subjectscore scalesru_RU
dc.subjectorganoleptic evaluationru_RU
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьru_RU
dc.subjectкафедра експертизи товарів та послугru_RU
dc.titleЕкспертиза якості та розробка заходів щодо забезпечення прав споживачів при реалізації свіжого м’яса в торговельній мережіru_RU
dc.title.alternativeQuality control and development of measures to ensure consumer rights in the sale of fresh meat in the retail networkru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.