Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11386
Title: Формування ринку органічної продукції в Україні: теоретичні та практичні аспекти
Other Titles: Organic market formation in Ukraine: theoretical and practical aspects
Authors: Кунділовська, Т.А.
Зеленянська, Н.М.
Захарчук, В.Г.
Кулініч, О.А.
Траченко, Л.А.
Неруца, Л.В.
Kundilovska, T.
Zelenyanskaya, N.
Zakharchuk, V.
Kulynich, O.
Trachenko, L.
Nerutsa, L.
Citation: Формування ринку органічної продукції в Україні: теоретичні та практичні аспекти : монографія / Т. А. Кунділовська, Н. М. Зеленянська, В. Г. Захарчук [та ін.] / за заг. ред. Т. А. Кунділовської. – Одеса : Астропринт, 2019. – 128 с.
Issue Date: 2019
Keywords: органічне виробництво
сільськогосподарська продукція
ринок органічної продукції
преимущества органических продуктов
проблемы развития органического производства
системи екологічного менеджменту
сертифікація
органічна косметика
екологобезпечні текстильні матеріали
organic agricultural production
agricultural products
organic products market
benefits of organic products
problems of organic production development
environmental management systems
certification
organics cosmetics
eco-friendly textile materials
монографія
Abstract: У монографії наведено результати досліджень щодо сучасних тенденцій розповсюдження у світі альтернативних методів ведення еколого-спрямованого сільськогосподарського виробництва як перспективних напрямків розвитку аграрної галузі. Визначено закономірності формування ринку органічної продукції. Проаналізовано законодавче регулювання у сфері органічного виробництва аграрної продукції. Проведено ідентифікацію наявних проблем поширення органічного агровиробництва в Україні. Установлено чинники внутрішнього та зовнішнього середовища, які впливають на ефективність виробництва органічної продукції. Зазначено шляхи реалізації екологічно збалансованого розвитку сільськогосподарського виробництва.
The monograph presents the results of research on current trends in the spread of alternative methods of organic farming in the world as a promising direction for the development of the agricultural sector. The regularities of the organic market formation have been determined. The legislative regulation in the sphere of organic production of agrarian products is analyzed. The authors deduce the conclusion about improvement of consumer properties of organic agricultural production. The factors of internal and extremal environment that affect the efficiency of organic production have been identified. The major areas of further investigations of the most urgent problems are formulated.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11386
ISBN: 978–966–927–569–1
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.