Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11408
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГострик, О.М.-
dc.contributor.authorHostryk, A.-
dc.date.accessioned2020-05-27T12:35:36Z-
dc.date.available2020-05-27T12:35:36Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГострик О. М. Особливості розрахунку економічної ефективності підприємств готельного бізнесу / О. М. Гострик, О. Ф. Казанжи // Інформаційні технології в економіці і управлінні : зб. наук. студ. праць. – Одеса : ОНЕУ, 2020. – Вип. 2. – С. 23-29.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11408-
dc.description.abstractУ статті розглянуто сутність та основні критерії оцінки економічної ефективності готелів. Проаналізовано підходи щодо оцінки якості функціонування підприємств гостинності та найбільш дієві показники оцінки ефективності їх діяльності.ru_RU
dc.description.abstractThe article deals with the nature and main criteria of evaluating the economic efficiency of hotels. The approaches of assessing the quality of functioning of hospitality enterprises and the most effective indicators of assessing the effectiveness of their activities are analyzed.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectекономічна ефективністьru_RU
dc.subjectрентабельністьru_RU
dc.subjectякістьru_RU
dc.subjectпоказники економічної ефективності готелюru_RU
dc.subjectметоди оцінкиru_RU
dc.subjectcost-effectivenessru_RU
dc.subjectprofitabilityru_RU
dc.subjectqualityru_RU
dc.subjectcost-effectiveness of the hotelru_RU
dc.subjectmethods of assessmentru_RU
dc.subjectстаттяru_RU
dc.titleОсобливості розрахунку економічної ефективності підприємств готельного бізнесуru_RU
dc.title.alternativeFeatures of calculation of economic efficiency of hotel business enterprisesru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра економічної кібернетики та інформаційних технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.