Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11476
Назва: Конкурентоспроможність виноробного підприємства та фактори, що на неї впливають
Інші назви: Competitiveness of winemaking enterprises and factors affecting it
Автори: Бабій, О.М.
Babii, О.
Тимченко, К.С.
Tymchenko, K.
Бібліографічний опис: Бабій О. М. Конкурентоспроможність виноробного підприємства та фактори, що на неї впливають / О. М. Бабій, К. С. Тимченко // Альманах науки. – 2018. – № 7 (16). – С. 4-7.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: конкурентоспроможність
конкурентоспроможність виноробного підприємства
фактори формування конкурентоспроможності
класифікаційні ознаки
competitiveness
competitiveness of the winemaking enterprise
factors of formation of competitiveness
classification characteristics
Короткий огляд (реферат): В статті на основі критичного огляду та аналізу літературних джерел досліджено поняття конкурентоспроможності виноробного підприємства. Складено схему чинників формування конкурентоспроможності виноробного підприємства. Згруповано класифікаційні ознаки для факторів конкурентоспроможності підприємства.
In the article, based on the critical review and analysis of literary sources, the concept of competitiveness of the winemaking enterprise has been investigated. The scheme of factors of formation of competitiveness of the winemaking enterprise is made. Classification criteria are grouped for the factors of competitiveness of the enterprise.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11476
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.