Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11476
Title: Конкурентоспроможність виноробного підприємства та фактори, що на неї впливають
Other Titles: Competitiveness of winemaking enterprises and factors affecting it
Authors: Бабій, О.М.
Babii, О.
Тимченко, К.С.
Tymchenko, K.
Citation: Бабій О. М. Конкурентоспроможність виноробного підприємства та фактори, що на неї впливають / О. М. Бабій, К. С. Тимченко // Альманах науки. – 2018. – № 7 (16). – С. 4-7.
Issue Date: 2018
Keywords: конкурентоспроможність
конкурентоспроможність виноробного підприємства
фактори формування конкурентоспроможності
класифікаційні ознаки
competitiveness
competitiveness of the winemaking enterprise
factors of formation of competitiveness
classification characteristics
Abstract: В статті на основі критичного огляду та аналізу літературних джерел досліджено поняття конкурентоспроможності виноробного підприємства. Складено схему чинників формування конкурентоспроможності виноробного підприємства. Згруповано класифікаційні ознаки для факторів конкурентоспроможності підприємства.
In the article, based on the critical review and analysis of literary sources, the concept of competitiveness of the winemaking enterprise has been investigated. The scheme of factors of formation of competitiveness of the winemaking enterprise is made. Classification criteria are grouped for the factors of competitiveness of the enterprise.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11476
Appears in Collections:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.