Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11481
Назва: Європейський досвід впровадження безпеки продуктів харчування для розвитку туристичного бізнесу в Україні
Інші назви: European experience on the implementation of food safety for the development of the tourist business in Ukraine
Автори: Михайлюк, О.Л.
Mykhailiuk, O.
Бібліографічний опис: Михайлюк О. Л. Європейський досвід впровадження безпеки продуктів харчування для розвитку туристичного бізнесу в Україні / О. Л. Михайлюк // Теорія та практика менеджменту безпеки: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (14 травня 2019 р.) / відп. ред. проф. Л. М. Черчик. – Луцьк, 2019. – С. 153-157.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: кластерна політика
кластеризація
cluster policy
clustering health care
тези доповідей
Короткий огляд (реферат): У тезах доповіді характеризується ситуація в Україні з безпекою продуктів харчування, зі стандартами якості продуктів харчування. Причини погіршення якості харчової продукції: різке ослаблення виробничого і галузевого контролю у зв'язку з ліквідацією органів господарського управління, а також прагнення виробників скоротити витрати на контроль якості продукції; використання неякісної сировини і компонентів; вкрай низький рівень санітарної і виробничої культури; слабка матеріально-технічна база та недостатня оснащеність багатьох підприємств харчової промисловості і торгівлі.
The abstracts of the report characterize the situation in Ukraine with food safety, with food quality standards. The reasons for the deterioration of food quality: a sharp weakening of production and industry control due to the liquidation of economic management, as well as the desire of producers to reduce the cost of product quality control; use of low-quality raw materials and components; extremely low level of sanitary and industrial culture; weak material and technical base and insufficient equipment of many enterprises of food industry and trade.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11481
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.