Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11481
Title: | Європейський досвід впровадження безпеки продуктів харчування для розвитку туристичного бізнесу в Україні |
Other Titles: | European experience on the implementation of food safety for the development of the tourist business in Ukraine |
Authors: | Михайлюк, О.Л. Mykhailiuk, O. |
Citation: | Михайлюк О. Л. Європейський досвід впровадження безпеки продуктів харчування для розвитку туристичного бізнесу в Україні / О. Л. Михайлюк // Теорія та практика менеджменту безпеки: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (14 травня 2019 р.) / відп. ред. проф. Л. М. Черчик. – Луцьк, 2019. – С. 153-157. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | кластерна політика кластеризація cluster policy clustering health care тези доповідей |
Abstract: | У тезах доповіді характеризується ситуація в Україні з безпекою продуктів харчування, зі стандартами якості продуктів харчування. Причини погіршення якості харчової продукції: різке ослаблення виробничого і галузевого контролю у зв'язку з ліквідацією органів господарського управління, а також прагнення виробників скоротити витрати на контроль якості продукції; використання неякісної сировини і компонентів; вкрай низький рівень санітарної і виробничої культури; слабка матеріально-технічна база та недостатня оснащеність багатьох підприємств харчової промисловості і торгівлі. The abstracts of the report characterize the situation in Ukraine with food safety, with food quality standards. The reasons for the deterioration of food quality: a sharp weakening of production and industry control due to the liquidation of economic management, as well as the desire of producers to reduce the cost of product quality control; use of low-quality raw materials and components; extremely low level of sanitary and industrial culture; weak material and technical base and insufficient equipment of many enterprises of food industry and trade. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11481 |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Європейський досвід впровадження безпеки продуктів харчування для розвитку туристичного бізнесу в Україні.pdf | 249,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.