Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11481
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихайлюк, О.Л.-
dc.contributor.authorMykhailiuk, O.-
dc.date.accessioned2020-06-22T12:35:08Z-
dc.date.available2020-06-22T12:35:08Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМихайлюк О. Л. Європейський досвід впровадження безпеки продуктів харчування для розвитку туристичного бізнесу в Україні / О. Л. Михайлюк // Теорія та практика менеджменту безпеки: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (14 травня 2019 р.) / відп. ред. проф. Л. М. Черчик. – Луцьк, 2019. – С. 153-157.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11481-
dc.description.abstractУ тезах доповіді характеризується ситуація в Україні з безпекою продуктів харчування, зі стандартами якості продуктів харчування. Причини погіршення якості харчової продукції: різке ослаблення виробничого і галузевого контролю у зв'язку з ліквідацією органів господарського управління, а також прагнення виробників скоротити витрати на контроль якості продукції; використання неякісної сировини і компонентів; вкрай низький рівень санітарної і виробничої культури; слабка матеріально-технічна база та недостатня оснащеність багатьох підприємств харчової промисловості і торгівлі.ru_RU
dc.description.abstractThe abstracts of the report characterize the situation in Ukraine with food safety, with food quality standards. The reasons for the deterioration of food quality: a sharp weakening of production and industry control due to the liquidation of economic management, as well as the desire of producers to reduce the cost of product quality control; use of low-quality raw materials and components; extremely low level of sanitary and industrial culture; weak material and technical base and insufficient equipment of many enterprises of food industry and trade.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectкластерна політикаru_RU
dc.subjectкластеризаціяru_RU
dc.subjectcluster policyru_RU
dc.subjectclustering health careru_RU
dc.subjectтези доповідейru_RU
dc.titleЄвропейський досвід впровадження безпеки продуктів харчування для розвитку туристичного бізнесу в Україніru_RU
dc.title.alternativeEuropean experience on the implementation of food safety for the development of the tourist business in Ukraineru_RU
dc.typeConference Abstractru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.