Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11481
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлюк, О.Л. | - |
dc.contributor.author | Mykhailiuk, O. | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-22T12:35:08Z | - |
dc.date.available | 2020-06-22T12:35:08Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Михайлюк О. Л. Європейський досвід впровадження безпеки продуктів харчування для розвитку туристичного бізнесу в Україні / О. Л. Михайлюк // Теорія та практика менеджменту безпеки: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (14 травня 2019 р.) / відп. ред. проф. Л. М. Черчик. – Луцьк, 2019. – С. 153-157. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11481 | - |
dc.description.abstract | У тезах доповіді характеризується ситуація в Україні з безпекою продуктів харчування, зі стандартами якості продуктів харчування. Причини погіршення якості харчової продукції: різке ослаблення виробничого і галузевого контролю у зв'язку з ліквідацією органів господарського управління, а також прагнення виробників скоротити витрати на контроль якості продукції; використання неякісної сировини і компонентів; вкрай низький рівень санітарної і виробничої культури; слабка матеріально-технічна база та недостатня оснащеність багатьох підприємств харчової промисловості і торгівлі. | ru_RU |
dc.description.abstract | The abstracts of the report characterize the situation in Ukraine with food safety, with food quality standards. The reasons for the deterioration of food quality: a sharp weakening of production and industry control due to the liquidation of economic management, as well as the desire of producers to reduce the cost of product quality control; use of low-quality raw materials and components; extremely low level of sanitary and industrial culture; weak material and technical base and insufficient equipment of many enterprises of food industry and trade. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | кластерна політика | ru_RU |
dc.subject | кластеризація | ru_RU |
dc.subject | cluster policy | ru_RU |
dc.subject | clustering health care | ru_RU |
dc.subject | тези доповідей | ru_RU |
dc.title | Європейський досвід впровадження безпеки продуктів харчування для розвитку туристичного бізнесу в Україні | ru_RU |
dc.title.alternative | European experience on the implementation of food safety for the development of the tourist business in Ukraine | ru_RU |
dc.type | Conference Abstract | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Європейський досвід впровадження безпеки продуктів харчування для розвитку туристичного бізнесу в Україні.pdf | 249,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.