Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11628
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГайдаєнко, О.М.-
dc.contributor.authorGaidaienko, О.-
dc.date.accessioned2020-10-27T09:38:51Z-
dc.date.available2020-10-27T09:38:51Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationХищенко А. М. Особливості аналізу витрат діяльності хлібопекарських підприємств / А. М. Хищенко, О. М. Гайдаєнко // Сучасні проблеми обліку, аналізу, аудиту й оподаткування суб’єктів господарської діяльності: теоретичні, практичні та освітянські аспекти: збірник наукових праць за матеріалами ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції (30-31 березня 2020 р.). – Дніпро: НМетАУ, 2020. – С. 273-278.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11628-
dc.language.isouken_US
dc.subjectтези доповідейen_US
dc.titleОсобливості аналізу витрат діяльності хлібопекарських підприємствen_US
dc.title.alternativeFeatures of the analysis of costs of activity of the bakery enterprisesen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.