Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11628
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гайдаєнко, О.М. | - |
dc.contributor.author | Gaidaienko, О. | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-27T09:38:51Z | - |
dc.date.available | 2020-10-27T09:38:51Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Хищенко А. М. Особливості аналізу витрат діяльності хлібопекарських підприємств / А. М. Хищенко, О. М. Гайдаєнко // Сучасні проблеми обліку, аналізу, аудиту й оподаткування суб’єктів господарської діяльності: теоретичні, практичні та освітянські аспекти: збірник наукових праць за матеріалами ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції (30-31 березня 2020 р.). – Дніпро: НМетАУ, 2020. – С. 273-278. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11628 | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | тези доповідей | en_US |
dc.title | Особливості аналізу витрат діяльності хлібопекарських підприємств | en_US |
dc.title.alternative | Features of the analysis of costs of activity of the bakery enterprises | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості аналізу витрат діяльності хлібопекарських підприємств.pdf | 964,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.