Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11658
Title: Перспективи розвитку гастрономічного туризму у Одеському регіоні на прикладі туристичної фірми «Скарбниця мандрів»
Other Titles: Prospects for the development of gastronomic tourism in the Odessa region on the example of the travel company «Skarbnitsya mandrіv»
Authors: Кривенко, А.І.
Issue Date: 2020
Keywords: туристична фірма
ефективність
гастрономічний туризм
гастро тур
економічна діяльність
tourist firm
efficiency
gastronomic tourism
gastro tour
economic activity
Abstract: Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об'єкт дослідження – процес аналізу перспектив розвитку гастрономічного туризму у Одеському регіоні. Предметом дослідження є сукупність теоретичних, методичних та практичних аспектів аналізу перспектив розвитку гастрономічного туризму у Одеському регіоні на прикладі туристичної фірми «Скарбниця мандрів». У роботі проаналізована сутність та особливості розвитку гастрономічного туризму. Виявлено тенденції розвитку гастрономічного туризму на території України та фактори впливу на організацію гастрономічних турів. За результатами, були запропоновані рекомендації, щодо розробки гастрономічного туру, розраховано економічну ефективність впровадження рекомендацій.
The qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used. The object of research is the process of analyzing the prospects for the development of gastronomic tourism in the Odessa region. The subject of the research is a set of theoretical, methodological and practical aspects of the analysis of the prospects for the development of gastronomic tourism in the Odessa region on the example of the travel company "Treasure Chest". The essence and peculiarities of the development of gastronomic tourism are analyzed in the paper. The tendencies of the development of gastronomic tourism in the territory of Ukraine and the factors of influence on the organization of gastronomic tours are revealed. According to the results, recommendations for the development of the gastronomic tour were proposed, and the economic efficiency of implementation of the recommendations was calculated
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11658
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кривенко А.І. Кваліфікаційна робота.pdf343,27 kBAdobe PDFView/Open
Кривенко А.І. Реферат.pdf241,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.