Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11658
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКривенко, А.І.-
dc.date.accessioned2020-10-29T09:56:09Z-
dc.date.available2020-10-29T09:56:09Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11658-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Об'єкт дослідження – процес аналізу перспектив розвитку гастрономічного туризму у Одеському регіоні. Предметом дослідження є сукупність теоретичних, методичних та практичних аспектів аналізу перспектив розвитку гастрономічного туризму у Одеському регіоні на прикладі туристичної фірми «Скарбниця мандрів». У роботі проаналізована сутність та особливості розвитку гастрономічного туризму. Виявлено тенденції розвитку гастрономічного туризму на території України та фактори впливу на організацію гастрономічних турів. За результатами, були запропоновані рекомендації, щодо розробки гастрономічного туру, розраховано економічну ефективність впровадження рекомендацій.en_US
dc.description.abstractThe qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used. The object of research is the process of analyzing the prospects for the development of gastronomic tourism in the Odessa region. The subject of the research is a set of theoretical, methodological and practical aspects of the analysis of the prospects for the development of gastronomic tourism in the Odessa region on the example of the travel company "Treasure Chest". The essence and peculiarities of the development of gastronomic tourism are analyzed in the paper. The tendencies of the development of gastronomic tourism in the territory of Ukraine and the factors of influence on the organization of gastronomic tours are revealed. According to the results, recommendations for the development of the gastronomic tour were proposed, and the economic efficiency of implementation of the recommendations was calculated-
dc.language.isouken_US
dc.subjectтуристична фірмаen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectгастрономічний туризмen_US
dc.subjectгастро турen_US
dc.subjectекономічна діяльністьen_US
dc.subjecttourist firmen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectgastronomic tourismen_US
dc.subjectgastro touren_US
dc.subjecteconomic activityen_US
dc.titleПерспективи розвитку гастрономічного туризму у Одеському регіоні на прикладі туристичної фірми «Скарбниця мандрів»en_US
dc.title.alternativeProspects for the development of gastronomic tourism in the Odessa region on the example of the travel company «Skarbnitsya mandrіv»en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.