Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11694
Назва: Шляхи підвищення ефективності функціонування ресторанів (на прикладі ресторану «Pizza- Grill»)
Інші назви: Ways to improve the efficiency of restaurants (on the example of Pizza Grill)
Автори: Гему, K.I.
Дата публікації: 2020
Ключові слова: підприємство ресторанного бізнесу
ефективність господарської діяльності
фактори підвищення ефективності
організаційна структура
господарська діяльність
конкурентоспроможність
restaurant business enterprise
efficiency of economic activity
factors of increase of efficiency
organizational structure
economic activity
competitiveness
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. Об’єктом дослідження є процеси підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанної сфери. Предметом дослідження є теоретико-методичні та прикладні напрями підвищення ефективності господарської діяльності підприємства ресторанного бізнесу. У першому розділі розглядаються науково-теоретичні аспекти ефективності функціонування підприємств ресторанного господарства. У другому розділі аналізується фінансово-господарська діяльність ресторану «Pizza-Grill», здійснено діагностика проблемного простору розвитку підприємства ресторанного бізнесу. У третьому розділі надані та обґрунтовані пропозиції щодо підвищення ефективності господарської діяльності ресторану «Pizza-Grill».
Qualification work consists of introduction, three sections, conclusions, list of sources used, applications. The object of the study are the processes of increasing the efficiency of economic activity of restaurant enterprises. The subject of the research is theoretical, methodological and applied directions of increasing the efficiency of economic activity of the restaurant business enterprise. The first section discusses the theoretical and theoretical aspects of the efficiency of the restaurant business. The second section analyses the financial and economic activities of the restaurant "Pizza-Grill", diagnoses the problem space of the restaurant business. The third section presents and substantiated proposals for improving the efficiency of the business of the restaurant "Pizza-Grill".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11694
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гему К.І. Кваліфікаційна робота.pdf354,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Гему К.І. Реферат.pdf492,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.