Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11694
Title: Шляхи підвищення ефективності функціонування ресторанів (на прикладі ресторану «Pizza- Grill»)
Other Titles: Ways to improve the efficiency of restaurants (on the example of Pizza Grill)
Authors: Гему, K.I.
Issue Date: 2020
Keywords: підприємство ресторанного бізнесу
ефективність господарської діяльності
фактори підвищення ефективності
організаційна структура
господарська діяльність
конкурентоспроможність
restaurant business enterprise
efficiency of economic activity
factors of increase of efficiency
organizational structure
economic activity
competitiveness
Abstract: Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. Об’єктом дослідження є процеси підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанної сфери. Предметом дослідження є теоретико-методичні та прикладні напрями підвищення ефективності господарської діяльності підприємства ресторанного бізнесу. У першому розділі розглядаються науково-теоретичні аспекти ефективності функціонування підприємств ресторанного господарства. У другому розділі аналізується фінансово-господарська діяльність ресторану «Pizza-Grill», здійснено діагностика проблемного простору розвитку підприємства ресторанного бізнесу. У третьому розділі надані та обґрунтовані пропозиції щодо підвищення ефективності господарської діяльності ресторану «Pizza-Grill».
Qualification work consists of introduction, three sections, conclusions, list of sources used, applications. The object of the study are the processes of increasing the efficiency of economic activity of restaurant enterprises. The subject of the research is theoretical, methodological and applied directions of increasing the efficiency of economic activity of the restaurant business enterprise. The first section discusses the theoretical and theoretical aspects of the efficiency of the restaurant business. The second section analyses the financial and economic activities of the restaurant "Pizza-Grill", diagnoses the problem space of the restaurant business. The third section presents and substantiated proposals for improving the efficiency of the business of the restaurant "Pizza-Grill".
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11694
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гему К.І. Кваліфікаційна робота.pdf354,7 kBAdobe PDFView/Open
Гему К.І. Реферат.pdf492,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.