Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11694
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГему, K.I.-
dc.date.accessioned2020-11-02T12:59:56Z-
dc.date.available2020-11-02T12:59:56Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11694-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. Об’єктом дослідження є процеси підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанної сфери. Предметом дослідження є теоретико-методичні та прикладні напрями підвищення ефективності господарської діяльності підприємства ресторанного бізнесу. У першому розділі розглядаються науково-теоретичні аспекти ефективності функціонування підприємств ресторанного господарства. У другому розділі аналізується фінансово-господарська діяльність ресторану «Pizza-Grill», здійснено діагностика проблемного простору розвитку підприємства ресторанного бізнесу. У третьому розділі надані та обґрунтовані пропозиції щодо підвищення ефективності господарської діяльності ресторану «Pizza-Grill».en_US
dc.description.abstractQualification work consists of introduction, three sections, conclusions, list of sources used, applications. The object of the study are the processes of increasing the efficiency of economic activity of restaurant enterprises. The subject of the research is theoretical, methodological and applied directions of increasing the efficiency of economic activity of the restaurant business enterprise. The first section discusses the theoretical and theoretical aspects of the efficiency of the restaurant business. The second section analyses the financial and economic activities of the restaurant "Pizza-Grill", diagnoses the problem space of the restaurant business. The third section presents and substantiated proposals for improving the efficiency of the business of the restaurant "Pizza-Grill".-
dc.language.isouken_US
dc.subjectпідприємство ресторанного бізнесуen_US
dc.subjectефективність господарської діяльностіen_US
dc.subjectфактори підвищення ефективностіen_US
dc.subjectорганізаційна структураen_US
dc.subjectгосподарська діяльністьen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectrestaurant business enterpriseen_US
dc.subjectefficiency of economic activityen_US
dc.subjectfactors of increase of efficiencyen_US
dc.subjectorganizational structureen_US
dc.subjecteconomic activityen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.titleШляхи підвищення ефективності функціонування ресторанів (на прикладі ресторану «Pizza- Grill»)en_US
dc.title.alternativeWays to improve the efficiency of restaurants (on the example of Pizza Grill)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гему К.І. Кваліфікаційна робота.pdf354,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Гему К.І. Реферат.pdf492,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.