Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11695
Title: | Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Le Grill») |
Other Titles: | Ways to increase the competitiveness of restaurants (as an example of the restaurant «Le Grill») |
Authors: | До Данг Кіеу Чінь |
Issue Date: | 2020 |
Keywords: | конкурентоспроможність конкурентні переваги конкурентне середовище ресторан ресторанне господарство SWOT-аналіз економічний ефект термін окупності competitiveness competitive advantages competitive environment restaurant restaurant business restaurant business SWOT-analysis economic effect payback period |
Abstract: | У роботі розглянуті теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств, визначені сутність основні фактори конкурентоспроможності підприємств, проаналізовано фактори, що впливають на конкурентоспроможність організації та досліджено основні методи оцінки конкурентоспроможності. Представлена характеристика закладу ресторанного господарства «Le Grill» та аналіз організаційно-економічної діяльності ресторану, основних показників виробничої діяльності та його фінансового стану. Визначена оцінка конкурентоспроможності ресторану «Le Grill» та проаналізовано конкурентне середовище досліджуваного закладу. За результатами аналізу запропонований комплекс заходів щодо підвищення конкурентоспроможності в ресторані «Le Grill» - відкриття літньої тераси при основному ресторані, впровадження додаткової послуги «їжа на винос», підвищення кваліфікації персоналу та інші. Обґрунтована економічна ефективність їх впровадження, що підкріплено необхідними техніко-економічними розрахунками. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11695 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
До Данг Кіеу Чінь Кваліфікаційна робота.pdf | 754,45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
До Данг Кіеу Чінь Реферат.pdf | 308,68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.