Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11695
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | До Данг Кіеу Чінь | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-02T13:09:16Z | - |
dc.date.available | 2020-11-02T13:09:16Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11695 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглянуті теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств, визначені сутність основні фактори конкурентоспроможності підприємств, проаналізовано фактори, що впливають на конкурентоспроможність організації та досліджено основні методи оцінки конкурентоспроможності. Представлена характеристика закладу ресторанного господарства «Le Grill» та аналіз організаційно-економічної діяльності ресторану, основних показників виробничої діяльності та його фінансового стану. Визначена оцінка конкурентоспроможності ресторану «Le Grill» та проаналізовано конкурентне середовище досліджуваного закладу. За результатами аналізу запропонований комплекс заходів щодо підвищення конкурентоспроможності в ресторані «Le Grill» - відкриття літньої тераси при основному ресторані, впровадження додаткової послуги «їжа на винос», підвищення кваліфікації персоналу та інші. Обґрунтована економічна ефективність їх впровадження, що підкріплено необхідними техніко-економічними розрахунками. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | конкурентні переваги | en_US |
dc.subject | конкурентне середовище | en_US |
dc.subject | ресторан | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | SWOT-аналіз | en_US |
dc.subject | економічний ефект | en_US |
dc.subject | термін окупності | en_US |
dc.subject | competitiveness | en_US |
dc.subject | competitive advantages | en_US |
dc.subject | competitive environment | en_US |
dc.subject | restaurant | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | SWOT-analysis | en_US |
dc.subject | economic effect | en_US |
dc.subject | payback period | en_US |
dc.title | Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Le Grill») | en_US |
dc.title.alternative | Ways to increase the competitiveness of restaurants (as an example of the restaurant «Le Grill») | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
До Данг Кіеу Чінь Кваліфікаційна робота.pdf | 754,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
До Данг Кіеу Чінь Реферат.pdf | 308,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.