Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11697
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІваненко, Р.Р.-
dc.date.accessioned2020-11-02T13:23:33Z-
dc.date.available2020-11-02T13:23:33Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11697-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Об’єкт дослідження – система управління персоналом ресторану “Pasta&Pizza”. Метою роботи є вивчення та аналіз проблем управління персоналом, а також розробка рекомендацій з вдосконалення системи управління персоналом у ресторанному бізнесі. У роботі проаналізовано загальні поняття та сутність управління ресторанного господарства. Проаналізовано основні проблеми управління та текучості кадрів. Аналізується стан господарсько-економічної діяльності ресторану «Pasta&Pizza». Оцінюється ефективність впроважденого управління. За результатами дослідження сформульована нова система управління рестораном, впровадженно доцільні методи мотивації, навчання та прийняття на роботу.en_US
dc.description.abstractQualification work consists of introduction, three sections, conclusions, list of references and additions. The object of observation is the personnel management system of the “Pasta&Pizza” restaurant. The aim of the work is to study and analyze the problems of personnel management, as well as develop recommendations for improving the personnel management system in the restaurant business. The work analyzed the general concepts and essence of restaurant management. The main problems of management and staff turnover are analyzed. The state of economic and economic activity of the “Pasta&Pizza” restaurant is analyzed. The effectiveness of the implemented management is evaluated. Based on the research results, a new restaurant management system was formed, methods of motivation, training and employment were introduced-
dc.language.isootheren_US
dc.subjectуправлінняen_US
dc.subjectмотиваціяen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectтекучість кадрівen_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.subjectmotivationen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectstaff turnoveren_US
dc.titleУдосконалення організаційної структури управління рестораномen_US
dc.title.alternativeConscious of organization structures for restaurant managementen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.