Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11701
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальова, К.В.-
dc.date.accessioned2020-11-03T09:24:54Z-
dc.date.available2020-11-03T09:24:54Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11701-
dc.description.abstractОб’єктом дослідження у кваліфікаційній роботі є процес організації праці персоналу та мотиваційних механізмів його стимулювання на підприємстві ресторанного господарства. Предмет дослідження – сукупність теоретичних та практичних аспектів, пов’язаних з можливістю удосконалення системи мотивації праці на підприємстві ресторанного господарства. Проаналізовано теоретичні аспекти системи мотивації праці, базові принципи мотивації праці, а також мотиваційні аспекти для персоналу підприємства ресторанного господарства, виробничу діяльність підприємства, структуру персоналу за якісним складом, проведений аналіз існуючої системи мотивації праці. Запропоновано процедуру оцінки працівника для стимулювання як з матеріальними, так і нематеріальними характеристиками, матеріальні стимули: оплата праці на основі зростання виробітку, Запропоновано поетапну адаптацію новий працівників підприємства, критерії оцінки адаптації та швидкої інтеграції до персоналуen_US
dc.description.abstractQualification work consists of an introduction, three sections of the main part, conclusions, list of references. The object of research in the qualification work is the process of organizing the work of staff and motivational mechanisms for its stimulation in the restaurant business. The subject of research is a set of theoretical and practical aspects related to the possibility of improving the system of work motivation in the restaurant business. Theoretical aspects of the system of labor motivation, basic principles of labor motivation, as well as motivational aspects for the staff of the restaurant business, production activities of the enterprise, the structure of staff by quality, analyzed the existing system of work motivation. The procedure of employee evaluation for incentives with both tangible and intangible characteristics, material incentives: wages based on the growth of production, Proposed gradual adaptation of new employees, criteria for evaluating the adaptation and rapid integration into staff.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectмотивація праціen_US
dc.subjectорганізація праціen_US
dc.subjectкіноресторанen_US
dc.subjectпідприємство ресторанного господарстваen_US
dc.subjectякісний склад персоналуen_US
dc.subjectwork motivationen_US
dc.subjectlabor organizationen_US
dc.subjectfilm restauranten_US
dc.subjectrestaurant enterpriseen_US
dc.subjecthigh-quality staffen_US
dc.titleУдосконалення системи мотивації праці на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі кіноресторану «Re’Lux»)en_US
dc.title.alternativeImprovement of the system of work motivation at the restaurant business (on the example of the film restaurant" Re'Lux ")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.