Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11701
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальова, К.В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-03T09:24:54Z | - |
dc.date.available | 2020-11-03T09:24:54Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11701 | - |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження у кваліфікаційній роботі є процес організації праці персоналу та мотиваційних механізмів його стимулювання на підприємстві ресторанного господарства. Предмет дослідження – сукупність теоретичних та практичних аспектів, пов’язаних з можливістю удосконалення системи мотивації праці на підприємстві ресторанного господарства. Проаналізовано теоретичні аспекти системи мотивації праці, базові принципи мотивації праці, а також мотиваційні аспекти для персоналу підприємства ресторанного господарства, виробничу діяльність підприємства, структуру персоналу за якісним складом, проведений аналіз існуючої системи мотивації праці. Запропоновано процедуру оцінки працівника для стимулювання як з матеріальними, так і нематеріальними характеристиками, матеріальні стимули: оплата праці на основі зростання виробітку, Запропоновано поетапну адаптацію новий працівників підприємства, критерії оцінки адаптації та швидкої інтеграції до персоналу | en_US |
dc.description.abstract | Qualification work consists of an introduction, three sections of the main part, conclusions, list of references. The object of research in the qualification work is the process of organizing the work of staff and motivational mechanisms for its stimulation in the restaurant business. The subject of research is a set of theoretical and practical aspects related to the possibility of improving the system of work motivation in the restaurant business. Theoretical aspects of the system of labor motivation, basic principles of labor motivation, as well as motivational aspects for the staff of the restaurant business, production activities of the enterprise, the structure of staff by quality, analyzed the existing system of work motivation. The procedure of employee evaluation for incentives with both tangible and intangible characteristics, material incentives: wages based on the growth of production, Proposed gradual adaptation of new employees, criteria for evaluating the adaptation and rapid integration into staff. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | мотивація праці | en_US |
dc.subject | організація праці | en_US |
dc.subject | кіноресторан | en_US |
dc.subject | підприємство ресторанного господарства | en_US |
dc.subject | якісний склад персоналу | en_US |
dc.subject | work motivation | en_US |
dc.subject | labor organization | en_US |
dc.subject | film restaurant | en_US |
dc.subject | restaurant enterprise | en_US |
dc.subject | high-quality staff | en_US |
dc.title | Удосконалення системи мотивації праці на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі кіноресторану «Re’Lux») | en_US |
dc.title.alternative | Improvement of the system of work motivation at the restaurant business (on the example of the film restaurant" Re'Lux ") | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ковальова К.В. Кваліфікаційна робота.pdf | 587,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Ковальова К.В. Реферат.pdf | 529,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.