Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11702
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу
Інші назви: Ways to Increase the Competitiveness of Enterprises of Restaurant Business
Автори: Курява, Ю.В.
Дата публікації: 2020
Ключові слова: конкурентоспроможність
чинники формування конкурентоспроможності
карта стратегічних груп
конкуренти
ресторанний ринок
ресторанний бізнес
ресторанне господарство
competitiveness
factors of formation of competitiveness
cards of strategic groups
competitors
restaurant market
restaurant business
restaurant economy
Короткий огляд (реферат): роботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу, сутність конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу, чинники впливу внутрішнього і зовнішнього середовища на конкурентоспроможність підприємств ресторанного бізнесу, методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проведено аналіз і оцінку конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства «Murphy’s pab» за ключовими елементом споживчої цінності «Продукція (П)», «Персонал (Р), «Сервіс (С) та «Імідж (І)». Запропоновано та економічно обґрунтовано заходи підвищення конкурентоспроможності ресторану «Murphy's pab».
Theoretical aspects of competitiveness of restaurant business enterprises, essence of competitiveness of restaurant business enterprises, factors of influence of internal and external environment on competitiveness of restaurant business enterprises, methodological approaches to evaluation of competitiveness of the enterprise are considered in the work. Analysis and evaluation of the competitive capacity of the restaurant «Murphy’s pab» on key elements of consumer value «Products(P)», «Staff(S)», «Service(S)», «Image(I)». Proposed and economically confirmed measures to increase the restaurant's competitiveness of «Murphy's Pab».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11702
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Курява Ю.В. Кваліфікаційна робота.pdf402,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Курява Ю.В. Реферат.pdf328,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.