Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11702
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Курява, Ю.В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-03T09:33:42Z | - |
dc.date.available | 2020-11-03T09:33:42Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11702 | - |
dc.description.abstract | роботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу, сутність конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу, чинники впливу внутрішнього і зовнішнього середовища на конкурентоспроможність підприємств ресторанного бізнесу, методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проведено аналіз і оцінку конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства «Murphy’s pab» за ключовими елементом споживчої цінності «Продукція (П)», «Персонал (Р), «Сервіс (С) та «Імідж (І)». Запропоновано та економічно обґрунтовано заходи підвищення конкурентоспроможності ресторану «Murphy's pab». | en_US |
dc.description.abstract | Theoretical aspects of competitiveness of restaurant business enterprises, essence of competitiveness of restaurant business enterprises, factors of influence of internal and external environment on competitiveness of restaurant business enterprises, methodological approaches to evaluation of competitiveness of the enterprise are considered in the work. Analysis and evaluation of the competitive capacity of the restaurant «Murphy’s pab» on key elements of consumer value «Products(P)», «Staff(S)», «Service(S)», «Image(I)». Proposed and economically confirmed measures to increase the restaurant's competitiveness of «Murphy's Pab». | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | чинники формування конкурентоспроможності | en_US |
dc.subject | карта стратегічних груп | en_US |
dc.subject | конкуренти | en_US |
dc.subject | ресторанний ринок | en_US |
dc.subject | ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | competitiveness | en_US |
dc.subject | factors of formation of competitiveness | en_US |
dc.subject | cards of strategic groups | en_US |
dc.subject | competitors | en_US |
dc.subject | restaurant market | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | restaurant economy | en_US |
dc.title | Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу | en_US |
dc.title.alternative | Ways to Increase the Competitiveness of Enterprises of Restaurant Business | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Курява Ю.В. Кваліфікаційна робота.pdf | 402,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Курява Ю.В. Реферат.pdf | 328,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.