Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11702
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКурява, Ю.В.-
dc.date.accessioned2020-11-03T09:33:42Z-
dc.date.available2020-11-03T09:33:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11702-
dc.description.abstractроботі розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу, сутність конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу, чинники впливу внутрішнього і зовнішнього середовища на конкурентоспроможність підприємств ресторанного бізнесу, методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проведено аналіз і оцінку конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства «Murphy’s pab» за ключовими елементом споживчої цінності «Продукція (П)», «Персонал (Р), «Сервіс (С) та «Імідж (І)». Запропоновано та економічно обґрунтовано заходи підвищення конкурентоспроможності ресторану «Murphy's pab».en_US
dc.description.abstractTheoretical aspects of competitiveness of restaurant business enterprises, essence of competitiveness of restaurant business enterprises, factors of influence of internal and external environment on competitiveness of restaurant business enterprises, methodological approaches to evaluation of competitiveness of the enterprise are considered in the work. Analysis and evaluation of the competitive capacity of the restaurant «Murphy’s pab» on key elements of consumer value «Products(P)», «Staff(S)», «Service(S)», «Image(I)». Proposed and economically confirmed measures to increase the restaurant's competitiveness of «Murphy's Pab».-
dc.language.isouken_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectчинники формування конкурентоспроможностіen_US
dc.subjectкарта стратегічних групen_US
dc.subjectконкурентиen_US
dc.subjectресторанний ринокen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectfactors of formation of competitivenessen_US
dc.subjectcards of strategic groupsen_US
dc.subjectcompetitorsen_US
dc.subjectrestaurant marketen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectrestaurant economyen_US
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесуen_US
dc.title.alternativeWays to Increase the Competitiveness of Enterprises of Restaurant Businessen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Курява Ю.В. Кваліфікаційна робота.pdf402,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Курява Ю.В. Реферат.pdf328,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.