Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11708
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОлійник, Ю.О.-
dc.date.accessioned2020-11-03T11:50:08Z-
dc.date.available2020-11-03T11:50:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11708-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів основної частини, висновків, списку використаної літератури. Об’єктом дослідження є процес організації системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства. Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є сукупність теоретичних та практичних аспектів, пов’язаних з можливістю удосконалення системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства. Проаналізовано теоретичні аспекти управління персоналом підприємства ресторанного господарства, виробничу діяльність на прикладі одного з закладів РГ, аналіз трудових ресурсів. Запропоновано пов’язати ефективність роботи персоналу із матеріальними стимулами (рівень заробітної плати, системи розподілу нарахувань та бонусів). розглянуто можливості зміни організаційної системи управління, використовуючи підходи та критерії до потреби працівників виробництва для кожного технологічного процесу. Запропоновано складові системи управління персоналом: відбір, навчання, підвищення кваліфікації, мотивуванняen_US
dc.description.abstractQualification work consists of an introduction, three sections of the main part, conclusions, list of references. The object of the study is the process of organizing a personnel management system in the restaurant business. The subject of the qualification work is a set of theoretical and practical aspects related to the possibility of improving the personnel management system in the restaurant business. Theoretical aspects of personnel management of a restaurant enterprise, production activity on the example of one of the WG establishments, analysis of labor resources are analyzed. It is proposed to link the efficiency of staff with material incentives (salary level, system of distribution of charges and bonuses). Possibilities of changing the organizational management system, using approaches and criteria to the needs of production workers for each technological process are considered. The components of personnel management system are offered: selection, training, advanced training, motivation.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectсистема управління персоналомen_US
dc.subjectперсоналen_US
dc.subjectтрудові ресурсиen_US
dc.subjectкафе-барen_US
dc.subjectпідприємство ресторанного господарстваen_US
dc.subjectpersonnel management systemen_US
dc.subjectstaffen_US
dc.subjectlabor resourcesen_US
dc.subjectcafe-baren_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.titleУдосконалення системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Monaco»)en_US
dc.title.alternativeImprovement of the personnel management system at the restaurant business (on the example of the cafe-bar" Monaco ")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Олійник Ю.О. Кваліфікаційна робота.pdf637,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Олійник Ю.О. Реферат.pdf369,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.