Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11708
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олійник, Ю.О. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-03T11:50:08Z | - |
dc.date.available | 2020-11-03T11:50:08Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11708 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів основної частини, висновків, списку використаної літератури. Об’єктом дослідження є процес організації системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства. Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є сукупність теоретичних та практичних аспектів, пов’язаних з можливістю удосконалення системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства. Проаналізовано теоретичні аспекти управління персоналом підприємства ресторанного господарства, виробничу діяльність на прикладі одного з закладів РГ, аналіз трудових ресурсів. Запропоновано пов’язати ефективність роботи персоналу із матеріальними стимулами (рівень заробітної плати, системи розподілу нарахувань та бонусів). розглянуто можливості зміни організаційної системи управління, використовуючи підходи та критерії до потреби працівників виробництва для кожного технологічного процесу. Запропоновано складові системи управління персоналом: відбір, навчання, підвищення кваліфікації, мотивування | en_US |
dc.description.abstract | Qualification work consists of an introduction, three sections of the main part, conclusions, list of references. The object of the study is the process of organizing a personnel management system in the restaurant business. The subject of the qualification work is a set of theoretical and practical aspects related to the possibility of improving the personnel management system in the restaurant business. Theoretical aspects of personnel management of a restaurant enterprise, production activity on the example of one of the WG establishments, analysis of labor resources are analyzed. It is proposed to link the efficiency of staff with material incentives (salary level, system of distribution of charges and bonuses). Possibilities of changing the organizational management system, using approaches and criteria to the needs of production workers for each technological process are considered. The components of personnel management system are offered: selection, training, advanced training, motivation. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | система управління персоналом | en_US |
dc.subject | персонал | en_US |
dc.subject | трудові ресурси | en_US |
dc.subject | кафе-бар | en_US |
dc.subject | підприємство ресторанного господарства | en_US |
dc.subject | personnel management system | en_US |
dc.subject | staff | en_US |
dc.subject | labor resources | en_US |
dc.subject | cafe-bar | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.title | Удосконалення системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Monaco») | en_US |
dc.title.alternative | Improvement of the personnel management system at the restaurant business (on the example of the cafe-bar" Monaco ") | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Олійник Ю.О. Кваліфікаційна робота.pdf | 637,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Олійник Ю.О. Реферат.pdf | 369,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.