Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11709
Назва: Планування діяльності підприємства готельного господарства на прикладі готелю «Айвазовський»
Інші назви: Planning the activities of the hotel industry on the example of the hotel "Aivazovsky"
Автори: Остапенко, Д.В.
Дата публікації: 2020
Ключові слова: планування
бізнес-план
готельне господарство
підприємство готельного господарства
ефективність
planning
business plan
hotel industry
hotel enterprise
efficiency
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Об’єкт дослідження – процес планування діяльності підприємства готельного господарства. Предметом дослідження є сукупність теоретичних і практичних аспектів обґрунтування планування діяльності готелів на прикладі готелю «Айвазовський». Метою роботи є вивчення аспектів планування діяльності у сфері туристично- готельного бізнесу. У роботі проаналізовано загальні поняття та сутність планування діяльності готельного господарства та шляхів його управління. Проаналізовано основні методи планування в готелі. Аналізується стан господарсько-економічної діяльності готелю «Айвазовський». Оцінюється ефективність проведення бізнес - заходів на території готелю. За результатами дослідження сформульована доцільність розширення додаткових послуг. Проаналізована їх ефективність
The qualifying work consists an introduction, three chapters, conclusions, list of sources used and applications. The object of research is the activity planning process of an enterprise of hotel economy. The subject of the research is a set of theoretical and practical aspects of substantiation of hotel planning on the example of hotel "Aivazovsky". The purpose of the work is to study aspects of planning activities in the field of tourism and hotel business. In this work the general concepts and essence of activity planning of the hotel industry and ways of its management are analyzed. The main methods of planning in the hotel are analyzed. The state of economic-economic activity of the Aivazovsky Hotel is analyzed. The effectiveness of conducting business events in the hotel is assessed. The results of the study formulated the expediency of expanding additional services. It analyzes its efficiency.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11709
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.