Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11710
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОстапюк, Д.М.-
dc.date.accessioned2020-11-03T12:01:39Z-
dc.date.available2020-11-03T12:01:39Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11710-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка пропозицій та заходів щодо підвищення ефективності функціонування готелю «Кадор». У роботі були розглянуті різні підходи до найбільш вагомих визначень поняття «ефективність» та зазначені його особливості, розглянуті фактори впливу на рівень ефективності, а також проаналізовані актуальні методи оцінки, показники ефективного функціонування підприємств готельної ґалузі. Було проведено аналіз перспективи розвитку готелів в сучасних умовах. Визначається стан господарсько-економічної діяльності готелю «Кадор». Оцінюється ефективність впровадження запропонованих заходів щодо підвищення ефективності функціонування готелю. За результатами дослідження сформульована доцільність застосування ряду заходів направлених на вихід із кризи Covid-19. Проаналізована ефективність пропозицій, враховуючи відношення прибутку та витрат на впровадження заходів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectготельen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectготельне господарствоen_US
dc.subjectбутік-готельen_US
dc.subjectекономічна діяльністьen_US
dc.subjecthotelen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjecthotel industryen_US
dc.subjectboutique hotelen_US
dc.subjecteconomic activityen_US
dc.titleШляхи підвищення ефективності функціонування готелів на прикладі готелю «Кадор»en_US
dc.title.alternativeThe ways of hotels efficiency improvement on the example of Kadorr Hotel Resort & Spaen_US
dc.typeDiplomasen_US
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Остапюк Д.М. Кваліфікаційна робота.pdf629,25 kBAdobe PDFView/Open
Остапюк Д.М. Реферат.pdf549,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.