Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11715
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФранко, А.В.-
dc.date.accessioned2020-11-03T12:22:13Z-
dc.date.available2020-11-03T12:22:13Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11715-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес формування прибутку готельних підприємств на прикладі готелю «Континенталь». У роботі розглянуто підходи до визначення сутності прибутку підприємств готельного господарства; вивчено види прибутку готеля, джерела його формування і використання; систематизовано фактори, що впливають на величину прибутку готельного підприємства. В аналітичній частині розглянуто організаційно-економічну характеристику діяльності готеля «Континенталь»; досліджено доходи, витрати, фінансовий стан і результати його функціонування; зроблено аналіз етапів формування прибутку в готелі «Континенталь». Внесені пропозиції, спрямовані на збільшення прибутку готелю «Континенталь». Зроблено економічне обґрунтування впровадження пропонованих заходів.en_US
dc.description.abstractQualification work consists of three segments. The object of analysis is the process of profit formation of hotel enterprises on the example of the hotel "Continental". The qualification work considers approaches to determining the essence of the profit of the hotel industry; the types of hotel profit, sources of its formation and exploitation are studied; the factors influencing the size of profit of the hotel enterprise are systematized. In the analytical part the organizational and economic characteristic of activity of hotel "Continental" is considered; income, expenses, financial condition and results of its functioning are investigated; the stages of formation of profit in hotel "Continental" is analyzed . Proposals have been made to increase the profits of the Continental Hotel. The implementation of the proposed measures was economically justified.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectджерела формування прибуткуen_US
dc.subjectфінансовий стан готелюen_US
dc.subjectрезультати діяльності готелюen_US
dc.subjectпідприємства готельного господарстваen_US
dc.subjectprofiten_US
dc.subjectsources of profiten_US
dc.subjectfinancial condition of the hotelen_US
dc.subjecthotel performanceen_US
dc.subjecthotel enterprisesen_US
dc.titleШляхи збільшення прибутку на підприємстві готельного господарства (на прикладі готелю «Континенталь»)en_US
dc.title.alternativeWays to increase profits in the hotel industry (the example is hotel "Continental")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Франко А.В. Кваліфікаційна робота.pdf277,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Франко А.В. Реферат.pdf222,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.