Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11719
Назва: Організація дозвілля в закладах ресторанного господарства (на прикладі Арт-клубу "Шкаф")
Інші назви: Organization of leisure in restaurants (on the example of the Art-Club "Shkaf")
Автори: Шайфлер, В.С.
Дата публікації: 2020
Ключові слова: заклад ресторанного господарства
арт-клуб
ресторанний бізнес
дозвілля
тематичний захід
анімаційна програма
restaurant
art club
restaurant business
leisure
thematic event
animation program
готельно-ресторанна справа
кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто теоретичні та практичні аспекти організації дозвіллєвої діяльності у ресторанному бізнесі та їх роль у розвитку та розширенню послуг сучасних закладів ресторанного господарства. Висвітлено особливості організації дозвіллєвих програм та розваг для різних груп споживачів. Визначено сучасні тенденції в діяльності закладів ресторанного господарства в Україні. Проаналізовано підприємство ресторанного господарства Арт-клуб «Шкаф», охарактеризовано його економічний стан та програми дозвілля, а також технологія їх організації у нічному клубі. Проведено оцінку програм дозвілля для молоді у закладах ресторанного господарства м.Одеса – основних конкурентів Арт-клубу «Шкаф». У роботі проведено оцінку впливу нових програм на ефективність діяльності Арт-клубу «Шкаф» в цілому
The theoretical and practical aspects of the organization of leisure activities in the restaurant business and their role in the development and expansion of services of modern restaurants are considered in this work. Features of the organization of leisure programs and entertainments for various groups of consumers are covered. The restaurant company Art-club "Shkaf" is analyzed and its economic condition and leisure programs, and the technology of their organization in the night club are characterized. The evaluation of leisure programs for young people in the restaurants of Odessa - the main competitors of the Art-club "Shkaf ". The impact of new programs on the effectiveness of the Art-club "Shkaf " as a whole are considered in this work.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11719
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шайфлер В.С. Кваліфікаційна робота.pdf227,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
ШАЙФЛЕР В.С. Реферат.pdf495,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.