Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11719
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШайфлер, В.С.-
dc.date.accessioned2020-11-03T12:35:59Z-
dc.date.available2020-11-03T12:35:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11719-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто теоретичні та практичні аспекти організації дозвіллєвої діяльності у ресторанному бізнесі та їх роль у розвитку та розширенню послуг сучасних закладів ресторанного господарства. Висвітлено особливості організації дозвіллєвих програм та розваг для різних груп споживачів. Визначено сучасні тенденції в діяльності закладів ресторанного господарства в Україні. Проаналізовано підприємство ресторанного господарства Арт-клуб «Шкаф», охарактеризовано його економічний стан та програми дозвілля, а також технологія їх організації у нічному клубі. Проведено оцінку програм дозвілля для молоді у закладах ресторанного господарства м.Одеса – основних конкурентів Арт-клубу «Шкаф». У роботі проведено оцінку впливу нових програм на ефективність діяльності Арт-клубу «Шкаф» в ціломуen_US
dc.description.abstractThe theoretical and practical aspects of the organization of leisure activities in the restaurant business and their role in the development and expansion of services of modern restaurants are considered in this work. Features of the organization of leisure programs and entertainments for various groups of consumers are covered. The restaurant company Art-club "Shkaf" is analyzed and its economic condition and leisure programs, and the technology of their organization in the night club are characterized. The evaluation of leisure programs for young people in the restaurants of Odessa - the main competitors of the Art-club "Shkaf ". The impact of new programs on the effectiveness of the Art-club "Shkaf " as a whole are considered in this work.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectзаклад ресторанного господарстваen_US
dc.subjectарт-клубen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectдозвілляen_US
dc.subjectтематичний західen_US
dc.subjectанімаційна програмаen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectart cluben_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectleisureen_US
dc.subjectthematic eventen_US
dc.subjectanimation programen_US
dc.subjectготельно-ресторанна справа-
dc.subjectкафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу-
dc.titleОрганізація дозвілля в закладах ресторанного господарства (на прикладі Арт-клубу "Шкаф")en_US
dc.title.alternativeOrganization of leisure in restaurants (on the example of the Art-Club "Shkaf")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шайфлер В.С. Кваліфікаційна робота.pdf227,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
ШАЙФЛЕР В.С. Реферат.pdf495,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.