Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11731
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАдамович, О.Д.-
dc.date.accessioned2020-11-04T11:18:01Z-
dc.date.available2020-11-04T11:18:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11731-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства, зокрема досліджено класифікаційні підходи до факторів конкурентоспроможності підприємства, методи оцінювання конкурентоспроможності. Проаналізовано ринок громадського харчування України за методом п’яти конкурентних сил М.Портера, встановлено найбільш впливову конкурентну силу. Запропоновано заходи з підвищення конкурентоспроможності ресторану "Reef", зокрема введення системи бізнес-ланчів для збільшення завантаженості залу, а також заходи щодо оптимізації роботи офіціантів у часи найбільшого навантаження на ресторан.en_US
dc.description.abstractThe theoretical aspects of enterprise competitiveness management are considered in the work, in particular classification approaches to factors of enterprise competitiveness are reviewed, and methods of competitiveness assessment are investigated. The catering market of Ukraine was analyzed by the method of five competitive forces of M. Porter, the most influential competitive force was established. Measures to increase the competitiveness of the Reef restaurant are proposed. They include the introduction of business lunches' system to increase the capacity of the hall, as well as measures to optimize the work of waiters during the busiest time for the restaurant.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectуправління конкурентоспроможністюen_US
dc.subjectфактори конкурентоспроможності,en_US
dc.subjectринок громадського харчування Україниen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectcompetitiveness managementen_US
dc.subjectcompetitiveness factorsen_US
dc.subjectcatering market of Ukraineen_US
dc.titleУправління конкурентоспроможністю закладу громадського харчуванняen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.