Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11732
Title: Управління конкурентоспроможністю підприємства на засадах мінімізації витрат
Other Titles: Management of enterprise competitiveness on the basis of cost minimization
Authors: Амеліна, А.В.
Issue Date: 2020
Keywords: конкурентоспроможність
мінімізація витрат
підприємство
competitiveness
enterprise
management
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства на засадах мінімізації витрат. Сутність поняття конкурентоспроможність підприємства. Види конкурентних стратегій підприємства. Методичні підходи щодо оцінювання конкурентоспроможності підприємства. Удосконалення управління конкурентоспроможністю ТОВ «Продовольча Компанія АМ» на засадах мінімізації витрат. Загальна характеристика ТОВ «Продовольча компанія АМ». Аналіз конкурентоспроможності ТОВ «Продовольча компанія АМ». Обґрунтування заходів щодо удосконалення конкурентоспроможності ТОВ «Продовольча компанія АМ» на засадах мінімізації витрат. Запропоновано придбання та використання автонавантажувача Case 821 F. Встановлено, що у результаті реалізації запропонованого заходу, очікується що конкурентоспроможність підприємства підвищиться на 0,46 та витрати на надання одиниці послуги зменшаться на 39%.
The paper considers the theoretical foundations of enterprise competitiveness management on the basis of cost minimization. The essence of the concept of enterprise competitiveness. Types of competitive strategies of the enterprise. Methodical approaches to assessing the competitiveness of the enterprise. Improving the competitiveness management of AM Food Company LLC on the basis of cost minimization. General characteristics of LLC "Food Company AM". Competitiveness analysis of AM Food Company LLC. Substantiation of measures to improve the competitiveness of LLC "Food Company AM" on the basis of cost minimization. It is proposed to purchase and use a forklift Case 821 F. It is established that as a result of the proposed measure, it is expected that the competitiveness of the enterprise in 2020 will increase compared to 2019 by 0,46. The cost of providing a unit of service will be reduced by 39%.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11732
Appears in Collections:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Амеліна А.В. Кваліфікаційна робота.pdf172,57 kBAdobe PDFView/Open
Амеліна А.В. Реферат.pdf100,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.