Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11732
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАмеліна, А.В.-
dc.date.accessioned2020-11-04T11:22:59Z-
dc.date.available2020-11-04T11:22:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11732-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства на засадах мінімізації витрат. Сутність поняття конкурентоспроможність підприємства. Види конкурентних стратегій підприємства. Методичні підходи щодо оцінювання конкурентоспроможності підприємства. Удосконалення управління конкурентоспроможністю ТОВ «Продовольча Компанія АМ» на засадах мінімізації витрат. Загальна характеристика ТОВ «Продовольча компанія АМ». Аналіз конкурентоспроможності ТОВ «Продовольча компанія АМ». Обґрунтування заходів щодо удосконалення конкурентоспроможності ТОВ «Продовольча компанія АМ» на засадах мінімізації витрат. Запропоновано придбання та використання автонавантажувача Case 821 F. Встановлено, що у результаті реалізації запропонованого заходу, очікується що конкурентоспроможність підприємства підвищиться на 0,46 та витрати на надання одиниці послуги зменшаться на 39%.en_US
dc.description.abstractThe paper considers the theoretical foundations of enterprise competitiveness management on the basis of cost minimization. The essence of the concept of enterprise competitiveness. Types of competitive strategies of the enterprise. Methodical approaches to assessing the competitiveness of the enterprise. Improving the competitiveness management of AM Food Company LLC on the basis of cost minimization. General characteristics of LLC "Food Company AM". Competitiveness analysis of AM Food Company LLC. Substantiation of measures to improve the competitiveness of LLC "Food Company AM" on the basis of cost minimization. It is proposed to purchase and use a forklift Case 821 F. It is established that as a result of the proposed measure, it is expected that the competitiveness of the enterprise in 2020 will increase compared to 2019 by 0,46. The cost of providing a unit of service will be reduced by 39%.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectмінімізація витратen_US
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectenterpriseen_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємства на засадах мінімізації витратen_US
dc.title.alternativeManagement of enterprise competitiveness on the basis of cost minimizationen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Амеліна А.В. Кваліфікаційна робота.pdf172,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Амеліна А.В. Реферат.pdf100,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.