Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11742
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності на ринку зерна
Інші назви: Ways to increase competitiveness in the grain market
Автори: Грицюк, В.В.
Дата публікації: 2020
Ключові слова: конкурентоспроможність
агропромисловий комплекс
конкуренція
SWOT-аналіз
ринок зерна
вирощування
стратегія
competitiveness
agro-industrial complex
competition
SWOT-analysis
grain market
cultivation
strategy
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра складається з двох розділів. Об’єкт дослідження- агрофірма «Хлібороб», основним видом діяльності якого є вирощування зернових культур. У роботі розглянуто теоретичні аспекти підвищення конкурентоспроможності на ринку зерна. Проаналізовано ринок зерна, ділове середовище та фінансово-господарська діяльність. Запропоновано шляхи, які допоможуть підвищити конкурентоспроможність на ринку зерна.
The qualification work of the bachelor consists of two sections. The object of research is the agricultural company "Hliborob", the main activity of which is the cultivation of grain crops. The paper considers the theoretical aspects of increasing competitiveness in the grain market. The grain market, business environment and financial and economic activity are analyzed. Ways are proposed to help increase competitiveness in the grain market.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11742
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грицюк В.В. Реферат.pdf217,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Грицюк В.В. Кваліфікаційна робота.pdf228,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.