Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11742
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГрицюк, В.В.-
dc.date.accessioned2020-11-04T12:03:52Z-
dc.date.available2020-11-04T12:03:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11742-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра складається з двох розділів. Об’єкт дослідження- агрофірма «Хлібороб», основним видом діяльності якого є вирощування зернових культур. У роботі розглянуто теоретичні аспекти підвищення конкурентоспроможності на ринку зерна. Проаналізовано ринок зерна, ділове середовище та фінансово-господарська діяльність. Запропоновано шляхи, які допоможуть підвищити конкурентоспроможність на ринку зерна.en_US
dc.description.abstractThe qualification work of the bachelor consists of two sections. The object of research is the agricultural company "Hliborob", the main activity of which is the cultivation of grain crops. The paper considers the theoretical aspects of increasing competitiveness in the grain market. The grain market, business environment and financial and economic activity are analyzed. Ways are proposed to help increase competitiveness in the grain market.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectагропромисловий комплексen_US
dc.subjectконкуренціяen_US
dc.subjectSWOT-аналізen_US
dc.subjectринок зернаen_US
dc.subjectвирощуванняen_US
dc.subjectстратегіяen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectagro-industrial complexen_US
dc.subjectcompetitionen_US
dc.subjectSWOT-analysisen_US
dc.subjectgrain marketen_US
dc.subjectcultivationen_US
dc.subjectstrategyen_US
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності на ринку зернаen_US
dc.title.alternativeWays to increase competitiveness in the grain marketen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грицюк В.В. Реферат.pdf217,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Грицюк В.В. Кваліфікаційна робота.pdf228,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.